عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد

رگبار باران و وزش باد شدید در برخی نقاط کشور

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی سازمان هواشناسی از رگبار باران و وزش باد شدید در برخی نقاط کشور طی امروز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 22
کد خبر: ۲۷۴۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیائیان با اشاره به وضعیت جوی استان‌های مختلف، اظهار کرد: امروز (۲ فروردین‌ماه) در جنوب غرب، استان‌های ساحلی دریای خزر، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی و بخش‌هایی از مرکز، شمال غرب و غرب کشور رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید و در ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: یکشنبه (۳ فروردین‌ماه) در شمال شرق، سواحل دریای خزر و مناطقی از شرق، مرکز، جنوب، شمال غرب و دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس جنوبی، دوشنبه (۴ فروردین‌ماه) در شمال شرق، سواحل دریای خزر و برخی مناطق مرکز، شرق، جنوب شرق، سه‌شنبه (۵ فروردین‌ماه) در شرق سواحل دریای خزر و برخی مناطق شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور و چهارشنبه (۶ فروردین‌ماه) در مناطقی از شمال شرق، شرق و جنوب شرق بارش پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی سازمان هواشناسی با بیان اینکه امروز در برخی نقاط جنوب غرب و دامنه‌های زاگرس مرکزی و یکشنبه و دوشنبه در شمال شرق بارش بصورت تگرگ خواهد بود، گفت: امروز در مرکز، شمال غرب، شرق، جنوب شرق، یکشنبه و دوشنبه در بیشتر مناطق نیمه شرقی، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز و سه‌شنبه در شرق و جنوب شرق کشور در بعضی از ساعت‌ها وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که

در شرق و جنوب شرق با خیزش گردوخاک همراه خواهد بود.

بنابر اظهارات وی، خلیج فارس یکشنبه تا سه‌شنبه، تنگه هرمز و دریای عمان دوشنبه و سه‌شنبه و دریای خزر یکشنبه و دوشنبه مواج است. یکشنبه و دوشنبه تشکیل توده‌های گردوخاک بر روی عراق و انتقال آنها به جنوب غرب کشور دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز گفت: آسمان تهران فردا (۳ فروردین)، نیمه ابری، گاهی رگبار به تدریج ورزش باد شدید و کاهش ابر با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد و طی روز دوشنبه (۴ فروردین)، صاف تا قسمتی ابری، در بعدازظهر وزش باد شدید با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: فردا یکشنبه (۳ فروردین)، ارومیه با کمینه دمای ۲- درجه سانتیگراد سردترین و بندرعباس با دمای ۳۳ درجه گرم‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند. همچنین طی روز دوشنبه (۴ فروردین)، شهرکرد با کمینه دمای ۶- سردترین و بندرعباس با ۳۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر