دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس بازار خودرو با دو خبر ویژه سورپرایز شد / جاده مخصوص شلوغ می شود؟ از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز انتقاد شدید وزیر جنگ اسبق اسرائیل از نتانیاهو با حکم رسمی سپاه؛ سرهنگ حمید کمالی فرمانده جدید بسیج بندرعباس شد المیادین: دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به زودی آغاز می‌شود خبر مهم از افزایش قیمت بنزین/ جزئیات طرح جدید توزیع سوخت آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند وزیر دفاع به تهدید آمریکا واکنش نشان داد وعده معاون رئیس جمهور به معلمان خبر فوری درباره عرضه آرد در کشور اعلام شد

مرگ ۲۷۷ ایرانی طی ۷ روز اخیر در تصادفات نوروزی

سخنگوی پویش ملی «نه به تصادف!» وزارت بهداشت گفت: متأسفانه از ۲۵ اسفند تا ۲ فروردین، ۲۲ هزار تصادف رانندگی اتفاق افتاده و ۲۷۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند و بیش از ۶۸۰۰ نفر مجروح شده‌اند که این امر بار سنگینی بر خانواده‌ها وارد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 23
کد خبر: ۲۷۴۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر علیرضا رئیسی؛ سخنگوی پویش ملی «نه به تصادف!» وزارت بهداشت از کاهش ۱۹ درصدی تلفات تصادفات رانندگی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

وی با اشاره به آمار تصادفات اخیر گفت: متأسفانه از ۲۵ اسفند تا ۲ فروردین، ۲۲ هزار تصادف رانندگی اتفاق افتاده و ۲۷۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند و بیش از ۶۸۰۰ نفر مجروح شده‌اند که این امر بار سنگینی بر خانواده‌ها وارد کرده است.

دکتر رئیسی با تأکید بر لزوم رعایت قوانین رانندگی، به افراد مبتلا به بیماری صرع و تشنج هشدار داد و گفت: از رانندگی خودداری کنند، به‌ویژه اگر در یک تا شش ماه گذشته دچار حمله شده‌اند. همچنین دارو‌های خود را به‌طور کامل همراه داشته باشند. تاکید می‌شود افرادی که از دارو‌های خواب‌آور برای کنترل صرع استفاده می‌کنند، حتماً از رانندگی پرهیز کنند.

وی در پایان از همه رانندگان خواست با رعایت نکات ایمنی، از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند و سفر‌های خود را با سلامت و ایمنی کامل به پایان برسانند.

 یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که در بحث کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای در کشورمان باید مورد توجه قرار گیرد، "وضعیت فاجعه‌بار ایمنی خودرو‌های تولید داخل" در کشورمان است.

کما اینکه رئیس پلیس راهنمایی رانندگی فراجا پیش از این به صراحت اذعان کرده بود: هنوز استحکام بدنه خودرو جزو استاندارد‌های اجباری در کشورمان نیست! 

بر این اساس، به جای تکیه صرف بر افزایش نرخ جرائم رانندگی یا پویش‌های مانند "نه به تصادف"، لازم است تمرکز اصلی دولت و تمام ارگان‌ها و نهاد‌های مسئول در این زمینه بر "تولید و عرضه خودرو‌های ایمن" باشد.

تجربه کشور‌های پیشرفته نشان می‌دهد که بهبود ایمنی خودرو‌ها یکی از مؤثرترین راهکار‌ها برای کاهش تلفات جاده‌ای است؛ از این رو، همکاری پلیس راهور با نهاد‌های مسئول در حوزه استانداردسازی خودرو و اعمال فشار بیشتر بر تولیدکنندگان خودرو‌های داخلی می‌تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت ایمنی جاده‌ها و کاهش مرگ‌و‌میر ایرانیان در سوانح رانندگی ایفا کند./ تسنیم 

کلمات کلیدی: نوروز تصادفات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار