تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین کدام استان‌ها بیش‌ترین مسافران نوروزی را دارند؟ دستگیری ۲۲ نفر از عوامل اصلی نفرت‌پراکنی و فتنه قومی در آذربایجان‌غربی بارش برف و ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور/ ترافیک سنگین ورودی و خروجی خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران سرمای شدید در راه است  / هشدار هواشناسی خورشیدگرفتگی در راه است تردد در محور چالوس و آزاد راه تهران - شمال ممنوع شد ۲۴۲ جان باخته و ۷۵۶۱ مجروح در ۹ روز؛ کرمان در صدر مرگ‌ومیر جاده‌ای قانون مهریه اصلاح خواهد شد/ سقف مهریه ۱۴ سکه می‌شود؟ با تحریم هوایی اروپا؛ واردات دارو با «هما» قطع شد ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال پلیس راهور: از ۶ فروردین ماه موج دوم سفر‌ها آغاز می‌شود وضعیت آب‌وهوا و جاده‌ها، امروز ۴ فروردین ۱۴۰۴ اعلام آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های مواصلاتی کشور سارقی که گوشواره‌های ۷۰۰ هزار دلاری را بلعید آنقدر در بیمارستان ماند تا آن را دفع کرد!

سردرگمی رانندگان و افزایش تصادفات با «قطعی برق»

رئیس پلیس راهور پایتخت گفت: قطعی برق در سطح معابر و چهارراه‌ها موجب سردرگمی رانندگان، افزایش تصادف، اختلال در نظم شهری و وضعیت ترافیکی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 24
کد خبر: ۸۹۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمد حسین حمیدی رئیس پلیس راهور پایتخت به موضوع قطعی برق نامنظم در سطح معابر و چهار راه‌ها و تقاطع‌های شهر تهران اشاره و اظهار داشت: قطع برق و کم شدن دید رانندگان باعث شده آمار تصادفات خسارتی و جرحی در سطح شهر تهران بالا برود.

 

وی تصریح کرد: با توجه به قطعی برق در تقاطع‌ها و چهارراه‌ها علاوه بر سردرگمی رانندگان در عبور از محل، تعداد تصادفات در این مقاطع نیز به همین واسطه افزایش یافته است و امکان بروز تصادفات شدید و خسارت به خودرو‌ها تا حد زیادی افزایش یافته و وجود دارد.


سردار حمیدی ادامه داد: قطعی برق باعث نابسامانی در تقاطع ها، اخلال در نظم شهری و وضعیت ترافیکی نامناسب در پایتخت شده است و نگرانی برای پلیس را حاصل شده که از همین جا از مسئولین خواهشندیم که از قبل قطعی برق در محل و منطقه‌ای، به پلیس راهور خبر و اطلاع دهند تا تدابیر لازم در خصوص تامین نیرو در تقاطع و ایجاد نظم ترافیکی در محل به واسطه قطعی چراغ‌ها اندیشیده شود.

 

سردار حمیدی بیان داشت: رانندگان نیز باید در این موارد تردد را مدیریت کرده و به رفع مشکل کمک کنند چرا که حتی اگر مأمور راهنمایی هم در تقاطع باشد در شرایط قطعی برق نمی‌تواند تقاطع نابسامان را بدرستی مدیریت کند؛ اگر قرار باشد برق تقاطع‌ها قطع باشد باید حداقل چهار مأمور راهور در هر تقاطع حاضر شوند و عملاً این کار برای پلیس با حجم بالای تردد‌ها و معابر بسیار امکانپذیر نیست.

 

رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: امیدواریم این مشکل و قطع نامنظم برق تقاطع‌ها و معابر شهر تهران قبل از شروع فصل تابستان حل شود، چون قطعا در بحث انضباط شهری با مشکلات جبران ناپذیری مواجه خواهیم بود./فارس



ارسال نظر
آخرین اخبار