دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

بارش برف و ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور/ ترافیک سنگین ورودی و خروجی خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران

جانشین پلیس راه راهور فراجا، در گزارشی میدانی آخرین وضعیت محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 24
کد خبر: ۲۷۴۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ محبی در این خصوص اعلام کرد: هم‌اکنون در برخی محور‌های استان‌های مازندران، البرز، گیلان، سمنان و گلستان بارش برف و باران گزارش شده و سطح جاده‌ها کاملاً لغزنده است.

محبی با اشاره به وضعیت ترافیکی محور‌های شمالی گفت: از ساعت ۱۵ امروز محور چالوس و آزادراه تهران-شمال دوطرفه شده است. در محور هراز نیز ترافیک پرحجم در برخی مقاطع از جمله مناطق باجان و گزنک، در هر دو مسیر شمال به جنوب و بالعکس، مشاهده می‌شود که باعث اعمال محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه شدن مسیر شده است.

وی افزود: امروز با توجه به هم‌زمانی دو موج رفت و بازگشت مسافران، شرایط ترافیکی نسبت به روز‌های گذشته کاملاً متفاوت شده است. در اکثر محور‌های مواصلاتی کشور، از جمله ورودی و خروجی استان‌های خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران، ترافیک سنگین‌تری نسبت به روز‌های قبل مشاهده می‌شود.

جانشین پلیس راه راهور فراجا از مسافران خواست تا در صورت امکان، سفر خود را به تعویق بیندازند و در روز‌های آینده، با بهبود شرایط جوی، اقدام به سفر کنند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار