امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

رگبار باران و وزش باد در برخی استان‌ها/دما در نیمه شرقی کاهش می‌یابد

رگبار باران و وزش باد در برخی استان‌ها/دما در نیمه شرقی کاهش می‌یابد سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد: امروز چهارشنبه در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی، برخی مناطق استان‌های سمنان، کرمان و شمال سیستان و بلوچستان رگبار باران گاهی رعد و برق وزش باد شدید رخ می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 26
کد خبر: ۲۷۴۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس اعلام سازمان هواشناسی کشور، امروز چهارشنبه ششم فروردین ماه در ارتفاعات و برخی مناطق شمال شرق کشور بارش برف و در برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور در بعضی از ساعت‌ها وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک رخ می‌دهد.

امروز همچنین در بیشتر مناطق واقع در نیمه شرقی کشور دما کاهش می‌یابد و در نیمه غربی روند افزایشی دما شروع می‌شود و از پنجشنبه تا یکشنبه (هفتم تا دهم فروردین) در غالب مناطق کشور دمای هوا افزایش می‌یابد.

بر اساس نقشه‌های آینده نگری فردا پنجشنبه (هفتم فروردین) در شرق خراسان رضوی و ارتفاعات البرز شرقی بارش پراکنده رخ می‌دهد و در سایر مناطق کشور جوی آرام برقرار خواهد شد.

جمعه و شنبه (هشتم و نهم فروردین) در بیشتر مناطق کشور جوی آرام خواهیم داشت.

در اواخر وقت شنبه در برخی مناطق شمال غرب کشور بارش پراکنده روی می‌دهد و برای شنبه در برخی مناطق شمال غرب و غرب کشور بارش پراکنده و وزش باد پیش بینی می‌شود.

امروز چهارشنبه خلیج فارس تنگه هرمزو دریای عمان همچنین دریای خزر مواج است و برای روز پنجشنبه در شرق خلیج فارس نیز شرایط مواج پیش بینی می‌شود. /ایرنا

کلمات کلیدی: رگبار باران باد
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار