دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

رگبار باران و وزش باد در برخی استان‌ها/دما در نیمه شرقی کاهش می‌یابد

سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد: امروز چهارشنبه در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی، برخی مناطق استان‌های سمنان، کرمان و شمال سیستان و بلوچستان رگبار باران گاهی رعد و برق وزش باد شدید رخ می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 26
کد خبر: ۲۷۴۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس اعلام سازمان هواشناسی کشور، امروز چهارشنبه ششم فروردین ماه در ارتفاعات و برخی مناطق شمال شرق کشور بارش برف و در برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور در بعضی از ساعت‌ها وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک رخ می‌دهد.

امروز همچنین در بیشتر مناطق واقع در نیمه شرقی کشور دما کاهش می‌یابد و در نیمه غربی روند افزایشی دما شروع می‌شود و از پنجشنبه تا یکشنبه (هفتم تا دهم فروردین) در غالب مناطق کشور دمای هوا افزایش می‌یابد.

بر اساس نقشه‌های آینده نگری فردا پنجشنبه (هفتم فروردین) در شرق خراسان رضوی و ارتفاعات البرز شرقی بارش پراکنده رخ می‌دهد و در سایر مناطق کشور جوی آرام برقرار خواهد شد.

جمعه و شنبه (هشتم و نهم فروردین) در بیشتر مناطق کشور جوی آرام خواهیم داشت.

در اواخر وقت شنبه در برخی مناطق شمال غرب کشور بارش پراکنده روی می‌دهد و برای شنبه در برخی مناطق شمال غرب و غرب کشور بارش پراکنده و وزش باد پیش بینی می‌شود.

امروز چهارشنبه خلیج فارس تنگه هرمزو دریای عمان همچنین دریای خزر مواج است و برای روز پنجشنبه در شرق خلیج فارس نیز شرایط مواج پیش بینی می‌شود. /ایرنا

کلمات کلیدی: رگبار باران باد
مطالب مرتبط
ارسال نظر