اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست وزیر خارجه کشورمان خطاب به همتای انگلیسی خود با یادآوری رویکرد مبتنی بر تعامل جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با موضوع هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، مذاکره مستقیم را در شرایط «فشار حداکثری» و «تهدید نظامی» بی‌معنا دانست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 28
کد خبر: ۲۷۴۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیوید لمی وزیر امور خارجه انگلیس پنج‌شنبه شب در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در مورد موضوعات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله موضوع هسته‌ای بحث و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه انگلیس ضمن تبربک نوروز و سال نو به وزیر امور خارجه کشورمان، بر تعهد انگلیس و دیگر کشور‌های اروپایی به پیگیری راه‌حل دیپلماتیک برای مسئله هسته‌ای ایران تاکید کرد و تصریح نمود به زودی این موضوع را در تماس با همتایان اروپایی و آمریکایی مورد پیگیری مجدد قرار خواهد داد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌و‌گو بین هیات‌های نمایندگی جمهوری اسلامی ایران و سه کشور اروپایی، از برخی تحرکات و مواضع غیرسازنده کشور‌های اروپایی و اتحادیه اروپایی از جمله اعمال و ادامه تحریم‌های مختلف علیه ایران به بهانه‌های واهی، ابراز ناامیدی کرده و خواهان تجدید نظر سه کشور اروپایی در رویکرد‌های خود در ارتباط با ایران و مسائل منطقه غرب آسیا شد.

عراقچی با یادآوری رویکرد مبتنی بر تعامل جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با موضوع هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، مذاکره مستقیم را در شرایط «فشار حداکثری» و «تهدید نظامی» بی‌معنا دانست و در عین حال بر آمادگی تهران برای دنبال‌کردن رویکرد دیپلماتیک تاکید کرد.

وی همچنین با اشاره به موضع‌گیری‌ها و پیام‌های ضد و نقیض مقام‌های آمریکایی در مورد مذاکره با ایران، استفاده ابزاری از دیپلماسی برای فشار سیاسی و روانی را غیر قابل قبول دانست و تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران با نگاهی مسئولانه و با پایبندی به عرف دیپلماتیک، پاسخ نامه رئیس‌جمهور آمریکا را از طریق مقتضی به طرف آمریکایی منعکس کرده است.

وزرای امور خارجه ایران و انگلیس در این تماس تلفنی ضمن استقبال از آغاز به کار سفیران جدید ایران و انگلیس در لندن و تهران، ابراز امیدواری کردند این تحول به پیشبرد بهتر و روان‌تر روابط دوجانبه کمک کند.

در این گفت‌و‌گو همچنین برخی مسائل کنسولی متقابل نیز مطرح شد و دو طرف ضمن ابراز صریح دیدگاه‌ها و نکرانی‌های خود در این خصوص، بر اهمیت حفظ مجاری ارتباطی بین تهران و لندن برای پیگیری موثرتر مسائل دوجانبه و دیگر موضوعات مورد نظر طرفین تاکید کردند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده