رضایی: دشمن در موقعیتی نیست که بتواند به ایران حمله کند وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد عارف: در صورت حمله دشمن، برای آتش بس باید التماس کند پیام رهبر معظم انقلاب به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد

عضویت در FATF برای معیشت مردم مضر است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: عضویت در FATF مضراتی برای معیشت مردم همراه دارد و طرف‌های غربی با این معاهده می‌توانند فشار بیشتری به کشور وارد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 10
کد خبر: ۲۷۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد توکلی با اشاره به برخی ادعاها درباره پذیرش لوایح مرتبط با FATF اظهار کرد: مدعیان توافق برجام به مردم قول وضعیت مساعد بعد از اجرای برجام را دادند و حال آن‌که این‌گونه نبود. اکنون هم این نظریه دولت که می‌گوید پذیرش FATF شرایط را بهتر می‌کند اشتباه مکرر است.

 

وی افزود: عضویت در FATF مضراتی برای معیشت مردم همراه دارد و طرف‌های غربی با این معاهده می‌توانند فشار بیشتری به کشور وارد کنند.

 

اشراف اطلاعاتی سپاه

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم‌چنین با اشاره به دستگیری سرشبکه کانال معاند آمدنیوز تصریح کرد: اقدام سازمان اطلاعات سپاه پاسداران نشانه اشراف و احاطه اطلاعاتی و امنیتی این نهاد بوده و ضد انقلاب در این زمینه احساس خطر خواهند کرد.

 

توکلی تأکید کرد: اطلاعات سپاه با این اقدام ترس زیادی در دل دشمن انداخت و کشورهای متخاصم را سردرگم و گیج کرده است.

 

تلخی‌های برجام

وی درباره اقدامات ایران در کاهش تعهدات برجامی یادآور شد: عهد نگهداشتن در برابر کفار و مشرکین بر ما واجب است و باید تعهدات خود را اجرا کنیم.

 

عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام با بیان این‌که برجام تلخی‌ها و شیرینی‌هایی برای ایران داشت، خاطر نشان کرد: ایران نشان داد دولتی عهد شکن نیست و این مهم موجب آبروداری کشورمان و بی‌آبرویی آمریکایی‌ها شده است.

منبع: آنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار