ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

حمله به فرودگاه بن گوریون با موشک‌های ذوالفقار یمنی‌ها

ارتش یمن امروز (یکشنبه) اعلام کرد که این کشور در حمایت از مردم فلسطین فرودگاه اسرائیلی «بن‌ گوریون» را هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 30
کد خبر: ۲۷۴۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد حمله به فرودگاه اسرائیلی «بن‌ گوریون» با یک فروند موشک بالستیک «ذوالفقار» انجام شده و موفقیت‌آمیز بوده است.

 

رسانه‌های اسرائیلی ساعاتی پیش از صدور این اطلاعیه از فعال شدن آژیر‌های خطر در تل‌آویو خبر داده بودند.

 

یحیی سریع گفت: این عملیات نشان داد تجاوزات آمریکا به یمن تاثیری بر حمایت یمنی‌ها از مردم مظلوم فلسطین نداشته و شکست خورده است.

 

او گفت: حملات هوایی آمریکا نیرو‌های یمنی را از عمل به وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی خود در قبال فلسطینیان باز نخواهد داشت.

 

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن تاکید کرد که این کشور به عملیات‌های خود علیه اسرائیل تا زمان توقف حملات به نوار غزه ادامه خواهد داد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار