محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

کدام استان صدرنشین گردشگری نوروز شد؟

در بازه زمانی ۲۹ اسفند تا ۹ فروردین تخت‌جمشید با ۳۵۴ هزار و ۹۰۲ بازدیدکننده در صدر قرار گرفت. پس از آن، حافظیه با ۳۳۴ هزار و ۱۴۰ نفر و سعدیه با ۲۱۷ هزار و ۴۸۸ نفر، بیشترین میزان بازدید را ثبت کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 30
کد خبر: ۲۷۴۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، نوروز ۱۴۰۴ با موج گسترده‌ای از سفرهای داخلی همراه بود و اماکن تاریخی و فرهنگی کشور، به‌ویژه در استان فارس، شاهد حضور پرتعداد گردشگران شدند. طبق آمار اعلام‌شده، در روز نهم فروردین، حافظیه با ۳۲ هزار و ۳۰۷ بازدیدکننده در صدر مکان‌های پربازدید کشور قرار گرفت. تخت‌جمشید با ۲۸ هزار و ۹۷۷ نفر و سعدیه با ۲۱ هزار و ۹۲۱ نفر نیز در رتبه‌های بعدی قرار داشتند.

 

در این روز، پاسارگاد با ۱۴ هزار و ۲۴۲ بازدیدکننده، فلک‌الافلاک در خرم‌آباد با ۱۳ هزار و ۹۶۳ نفر و ارگ کریمخان در شیراز با ۱۳ هزار و ۳۵۰ بازدیدکننده، دیگر مقاصد پرطرفدار گردشگری بودند.

 

اما آمار کلی بازدیدها در بازه زمانی ۲۹ اسفند تا ۹ فروردین، جایگاه ویژه فارس در گردشگری نوروزی را بیش از پیش نمایان می‌کند. در این مدت، تخت‌جمشید با ۳۵۴ هزار و ۹۰۲ بازدیدکننده در صدر قرار گرفت. پس از آن، حافظیه با ۳۳۴ هزار و ۱۴۰ نفر و سعدیه با ۲۱۷ هزار و ۴۸۸ نفر، بیشترین میزان بازدید را ثبت کردند.

 

در همین بازه زمانی، پاسارگاد ۱۵۰ هزار و ۵۱۱، ارگ کریمخان ۱۲۶ هزار و ۸۰۴ و مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد ۱۱۴ هزار و ۴۰۷ بازدیدکننده داشتند.

 

این آمار نشان‌دهنده اهمیت اماکن تاریخی و فرهنگی کشور در جذب گردشگران نوروزی است. استقبال گسترده مردم از این اماکن، علاوه بر رونق گردشگری داخلی، نشان‌دهنده علاقه و توجه ویژه جامعه به میراث‌فرهنگی کشور است./ ایلنا

ارسال نظر
آخرین اخبار