قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده

تشکیل کارگروه پیگیری تحقق شعار سال در دادستانی کل کشور

دادستان کل کشور با اشاره به شعار سال گفت: همانگونه که اعلام کردیم کارگروه و کمیته پیگیری تحقق شعار سال در دادستانی کل و دادسراهای سراسر کشور شکل گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 31
کد خبر: ۲۷۴۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، اولین جلسه شورای معاونین دادستانی کل در سال ۱۴۰۴ با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمد موحدی تشکیل شد.

 

در این جلسه ابتدا معاونین از حوزه مأموریت خود گزارشی ارائه کردند.

 

امیری اصفهانی معاون سیاسی و امنیتی دادستانی کل کشور اظهار داشت: حضور مردم در راهپیمایی روز قدس با شکوه‌تر از سنوات قبل و بحمدالله در نهایت آرامش و امنیت و شور انقلابی برگزار گردید.

 

منصوری معاون نظارت بر دادسراها و ضابطین دادستانی کل نیز گفت: امسال دادستان‌های سراسر کشور حضور فعال‌تری در حوزه مأموریت خود دارند و شخصاً بر امور نظارت می‌کنند.

 

جمادی معاون مبارزه با قاچاق و جرایم سازمان‌یافته نیز ضمن ارائه گزارشی مفصل از اقدامات صورت گرفته، گفت: با برنامه‌ریزی صورت گرفته برخورد قاطع با کشت گیاهان ممنوعه صورت می‌گیرد.

 

در ادامه دادستان کل کشور با گرامی‌داشت نام و یاد امام راحل و شهیدان اظهار داشت: دشمن دنبال مدیریت اراده‌ها است در حالی که باید از گذشته عبرت بگیرد و به سوابق اقدامات خود در ۴۶ سال گذشته برگردد که اراده ملت ایران را اسلام مدیریت می‌کند و ملت ایران، استقلال و امنیت خود را مصالحه نمی‌کند.

 

وی با اشاره به تهدیدات استکبار و تلاش معاندین و فریب‌خوردگان برای برهم زدن امنیت روانی جامعه در فضای مجازی و حقیقی، خطاب به دادستان‌ها و ضابطین گفت: با این قبیل اشخاص که در جهت دشمنان ملت ایران حرکت می‌کنند برخورد قاطع و بازدارنده صورت پذیرد.

 

دادستان کل کشور ضمن ارزیابی مثبت حفظ حرمت ماه مبارک رمضان در سال‌جاری اظهار داشت: مردم و صاحبان رستوران‌ها و اماکن عرضه خوراکی، حرمت ماه مبارک رمضان را حفظ کردند و باید از همه آنها تشکر کرد و جلسات شب‌های قدر هم بسیار پر شور و شلوغ بود که عمدتاً حضور جوانان و نوجوانان چشمگیر بود که نشان از نفوذ دین و معنویت در وجود مردم و جوانان کشور است.

 

وی با اشاره به حضور گسترده ملت در راهپیمایی روز جهانی قدس خاطرنشان کرد: این حضور بیان‌گر چند امر مهم است؛ اول لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی و دوم حفظ روحیه حمایت از مظلوم و اعلام انزجار از ظلم و ظالم و پیام روشنی هم به استکبار داشت که انقلاب اسلامی همچنان آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهیدان را دنبال می‌کند و روزبه‌روز ملت‌ها در سراسر دنیا بیدارتر می‌شوند و از ملت مظلوم فلسطین دفاع می‌کنند حتی جوانان کشورهای غربی و اروپا و دانشگاهیان به حمایت از فلسطین برخواستند و این راهی که آغاز شده و قطعاً به نتیجه خواهد رسید و رژیم صهیونی از این بیداری ملت‌ها به وحشت افتاده و رفتار دیوانه‌وار دارد.

 

دادستان کل کشور با اشاره به شعار سال گفت: همانگونه که اعلام کردیم کارگروه و کمیته پیگیری تحقق شعار سال در دادستانی کل و دادسراهای سراسر کشور شکل گرفته و باید دادستان‌ها با هماهنگی کارگروه در مرکز، مرتب موضوع را از مسئولین امر مطالبه نمایند بخصوص جذب سرمایه‌گذاری (مولد) توسط بخش خصوصی در اولویت قرار بگیرد و مسئولین با جدیت تسهیلات لازم را فراهم کنند و نباید در این مسیر کارشکنی و تعلل صورت گیرد و سرمایه‌گذار نباید با کاغذبازی خسته‌کننده اداری مواجه و منصرف شود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار