ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

اعمال محدودیت‌های تردد در روز طبیعت

جانشین پلیس راه راهور فراجا، از آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور و اقدامات ویژه برای مدیریت ترافیک در روز طبیعت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 02
کد خبر: ۲۷۴۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، با پایان تعطیلات نوروزی و آغاز بازگشت مسافران، ترافیک در اکثر محورهای کشور روان و پرحجم گزارش شده است. طبق اعلام پلیس، در محورهای شمالی از جمله هراز، چالوس و آزادراه تهران–شمال، در برخی نقاط به‌ویژه در مسیر جنوب به شمال، ترافیک سنگین مشاهده می‌شود.

 

در این باره سرهنگ محبی جانشین پلیس راه راهور فراجا به افزایش ترددها به‌دلیل روز طبیعت اشاره کرد و گفت: اکثر هموطنان در این روز به دامن طبیعت می‌روند که این امر موجب ایجاد ترافیک سنگین در فاصله ۳۰ کیلومتری شهرها شده است.

 

برای مقابله با این وضعیت، محدودیت‌های ویژه‌ای در نظر گرفته شده است. از جمله ممنوعیت تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در تمامی جاده‌های کشور، اعمال محدودیت یک‌طرفه در محور اراک.

 

وی گفت: در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال، از ساعت ۱۳ امروز، تردد کلیه وسایل نقلیه از آزادراه تهران–شمال به سمت مرزن‌آباد ممنوع شده و مسیر از مرزن‌آباد به سمت تهران به‌صورت یک‌طرفه خواهد بود.

 

جانشین پلیس راه همچنین به رانندگان توصیه کرد که سفر خود را به‌طور مناسب برنامه‌ریزی کرده و از عجله بپرهیزند. در طول مسیر، هر دو ساعت رانندگی، ۱۵ دقیقه استراحت داشته باشند. از تخلفات حادثه‌ساز مانند سرعت و سبقت غیرمجاز پرهیز کنند و با رعایت اصول ایمنی، سفر خود را به‌سلامت به پایان برسانند.

 

جانشین پلیس راه تاکید کرد: رعایت قوانین و توصیه‌های ایمنی، موجب کاهش تصادفات و ترافیک خواهد شد و به رانندگان توصیه کرد که سفر خود را به‌خوبی مدیریت کنند./ liv

ارسال نظر
آخرین اخبار