یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد

القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس، امروز جمعه شهادت حسن احمد فرحات، از رهبران این جنبش، را در حمله بامداد امروز رژیم صهیونیستی به شهر صیدا در جنوب لبنان تأیید کرد. در این حمله پسر و دختر این رهبر حماس نیز به شهادت رسیده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 04
کد خبر: ۲۷۴۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس شهادت حسن احمد فرحات معروف به ابویاسر از رهبران جنبش حماس در حمله بامداد امروز رژیم صهیونیستی به محله دلاعه در صیدا در جنوب لبنان، به همراه پسر و دخترش تسلیت گفت.

در بیانیه گردان‌های القسام آمده است: ترور‌های ناجوانمردانه فرزندان و رزمندگان ما در سرزمین فلسطین و خارج از آن ما را از ادامه راه جهاد باز نخواهد داشت.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز ساختمانی را در شهر صیدا، واقع در جنوب لبنان، هدف قرار دادند. منابع لبنانی اعلام کردند در این حمله دست کم سه نفر، شامل یکی از رهبران جنبش حماس همراه با پسر و دخترش به شهادت رسیدند.

ارتش رژیم اسرائیل نیز پس از این حمله هوایی اعلام کرد: فرمانده جبهه غربی حماس را در حمله به صیدا در لبنان ترور کردیم.

نواف سلام، نخست وزیر لبنان با محکوم کردن حمله به صیدا در جنوب لبنان اعلام کرد: هدف قرار دادن شهر صیدا، تجاوز آشکار به حاکمیت لبنان و نقض قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل است.

وی خواستار فشار حداکثری بر رژیم اسرائیل برای توقف تجاوزات و حملات نظامی شد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار