تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد

گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس، امروز جمعه شهادت حسن احمد فرحات، از رهبران این جنبش، را در حمله بامداد امروز رژیم صهیونیستی به شهر صیدا در جنوب لبنان تأیید کرد. در این حمله پسر و دختر این رهبر حماس نیز به شهادت رسیده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 04
کد خبر: ۲۷۴۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس شهادت حسن احمد فرحات معروف به ابویاسر از رهبران جنبش حماس در حمله بامداد امروز رژیم صهیونیستی به محله دلاعه در صیدا در جنوب لبنان، به همراه پسر و دخترش تسلیت گفت.

در بیانیه گردان‌های القسام آمده است: ترور‌های ناجوانمردانه فرزندان و رزمندگان ما در سرزمین فلسطین و خارج از آن ما را از ادامه راه جهاد باز نخواهد داشت.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز ساختمانی را در شهر صیدا، واقع در جنوب لبنان، هدف قرار دادند. منابع لبنانی اعلام کردند در این حمله دست کم سه نفر، شامل یکی از رهبران جنبش حماس همراه با پسر و دخترش به شهادت رسیدند.

ارتش رژیم اسرائیل نیز پس از این حمله هوایی اعلام کرد: فرمانده جبهه غربی حماس را در حمله به صیدا در لبنان ترور کردیم.

نواف سلام، نخست وزیر لبنان با محکوم کردن حمله به صیدا در جنوب لبنان اعلام کرد: هدف قرار دادن شهر صیدا، تجاوز آشکار به حاکمیت لبنان و نقض قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل است.

وی خواستار فشار حداکثری بر رژیم اسرائیل برای توقف تجاوزات و حملات نظامی شد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار