انتقال سامانه تاد و پاتریوت به اسرائیل

آمریکا سیستم دفاع موشکی تاد و پاتریوت دیگری را به اسرائیل منتقل کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 06
کد خبر: ۲۷۴۹۷۸

به گزارش ر اهبرد معاصر، خبرگزاری الحدث عربستان گزارش داد که ایالات متحده اخیراً یک سامانه اضافی تاد (سامانه دفاع ضد موشکی در ارتفاع بالا) را به اسرائیل منتقل کرده است. 

 

دو سامانه پاتریوت نیز طبق گزارش‌های الحدث و العربیه در اسرائیل مستقر شده‌اند. این استقرار‌ها به عنوان پاسخی به تهدیدات فزاینده منطقه‌ای از جمله حملات موشکی مورد انتساب به انصارالله یمن انجام شده است.

 

اولین استقرار تاد در اسرائیل در اکتبر ۲۰۲۴ پس از حملات موشکی ایران انجام شد. این سیستم اولین موفقیت عملیاتی خود را در ۲۷ دسامبر ۲۰۲۴ با رهگیری یک موشک بالستیک شلیک شده از یمن ثبت کرد. در ۲۷ مارس نیز دو موشک دیگر از سوی انصارالله را رهگیری کرد.

 

سامانه تاد تولید شرکت لاکهید مارتین است و قابلیت رهگیری موشک‌های بالستیک کوتاه و متوسط برد در مرحله نهایی پرواز دارد. این سامانه شامل پرتابگر‌های متحرک، موشک‌های رهگیر، رادار و سیستم کنترل آتش است.

 

تمامی این سامانه‌ها توسط پرسنل نظامی آمریکا اداره می‌شوند. این استقرار‌ها نشان‌دهنده تشدید حضور نظامی آمریکا در منطقه است. اسرائیل اولین رژیمی است که آمریکا تاد را در خارج از خاک خود مستقر کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر