وزارت بهداشت: آنفلوانزا طی یک ماه آینده در سراسر کشور اوج می‌گیرد بازداشت ۴ قرقبان و نگهبان جنگل‌های مازندران بخاطر تبانی با قاچاقچیان چوب عباس پالیزدار دستگیر شد ماجرای خودسوزی یک مرد در دادسرای عمومی کدام استان‌ها سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه ۱۱ و ۱۲ آذر تعطیل شد آغاز بارش‌های سنگین از فردا / هشدار سرمای شدید از چهارشنبه وضعیت اجرای طرح ترافیک تهران فردا سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا آخر هفته جزییات و مبلغ جریمه طرح آلودگی هوا جزئیات تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات تهران برای سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴  مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه تعطیل شدند تعطیلی آموزش حضوری مدارس و دانشگاه‌های اردبیل در روز‌های ۱۱ و ۱۲ آذر ۱۴۰۴ بازداشت ۳ نفر دیگر از شهرداری کرمانشاه مرد هزار چهره کیش دستگیر شد کدام استان‌ها دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟

سارق طلاهای بانوان کهنسال دستگیر شد

رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان پلیس سارق حرفه‌ای که طلاهای بانوان کهنسال را با اغفال آنها سرقت می‌کرد، دستگیر کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 06
کد خبر: ۲۷۴۹۹۱

به گزارش راهبرد معاصر،‌ سردار ضرغام آذین گفت: در پی وقوع سرقت‌های متعدد و سریالی طلاهای از بانوان کهنسال، با شیوه و شگرد اغفال آنها، تحت عنوان افراد خیر، توسط راننده یک دستگاه خودروی سفید رنگ فاقد پلاک در مناطق مختلف یکی از استان‌های مرکزی بلافاصله رسیدگی آن در دستور کاری کارآگاهان عملیات ویژه پلیس آگاهی قرار گرفت.

 

وی افزود: کارآگاهان طی تحقیقات فنی اولیه در نهایت پلاک خودروی مورد استفاده سارق را که ساکن تهران بود استخراج و در بررسی‌های تکمیلی دریافتند وی دارای نمایشگاه خرید و فروش خودرو نیز می‌باشد.

 

رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: به دلیل حساسیت موضوع با ترفندهای پلیسی، سارق را در حین سرقت خودرو شناسایی که مشخص شد متهم سارق حرفه‌ای می‌باشد.

 

وی تصریح کرد: طی رصدهای فنی و اطلاعاتی و پس از اطمینان حضور متهم در یکی از استان‌های شمالی اکیپی از کارآگاهان اداره عملیات ویژه به آنجا اعزام و وی را دستگیر و به اداره آگاهی منتقل کردند.

 

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: طی بازجویی‌های انجام شده این فرد شیاد در مواجهه حضوری با شکات، صراحتاً به ارتکاب ۴ فقره سرقت طلاجات به ارزش بیش از یک میلیارد تومان اعتراف کرد که آنها را به مالخران فروخته بود.

 

وی گفت: متهم ضمن اعلام آمادگی جهت جبران خسارات، با قرار بازداشت موقت، روانه زندان شد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار