توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

نظارت کیم جونگ اون بر رزمایش جنگ مدرن

نظارت کیم جونگ اون بر رزمایش جنگ مدرن رهبر کره شمالی ضمن بازدید از یک سایت آموزشی بر رزمایش «جنگ مدرن» نظارت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 06
کد خبر: ۲۷۴۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر،  به گزارش رسانه‌های دولتی کره شمالی، کیم جونگ اون، رهبر این کشور بر رزمایش عملیات ویژه نظامی نظارت داشته که بر «جنگ مدرن» و «تاکتیک‌های جدید با سبک خاص» تأکید داشت. این رزمایش در شرایطی انجام می‌شود که گمانه‌زنی‌ها حاکی از تطبیق استراتژی‌های نظامی کره شمالی بر اساس تجربیات جنگی در اوکراین است.

 

کیم جونگ اون روز جمعه از یک سایت آموزشی بازدید کرد تا بر رزمایش‌های تاکتیکی و مسابقه تیراندازی تک تیرانداز‌ها نظارت کند.

 

او تأکید کرد که آمادگی رزمی کامل عالی‌ترین شکل میهن‌پرستی و وفاداری است.

 

رسانه‌های دولتی گزارش دادند که این تمرینات با هدف آزمایش تاکتیک‌های عملی متناسب با جنگ مدرن و افزایش آمادگی رزمی واقع‌گرایانه انجام شده‌است.

 

به باور کارشناسان، این تمرینات ممکن است نشان‌دهنده تلاش‌های کره شمالی برای توسعه تاکتیک‌های مقابله با پهپاد‌ها باشد. 

 

بر اساس گزارش‌های اطلاعاتی کره جنوبی و اوکراین، از ۱۱ هزار سرباز کره شمالی که ادعا می‌شود برای کمک به روسیه اعزام شده‌اند، بیش از ۴ هزار نفر کشته یا زخمی شده‌اند که بسیاری از این تلفات ناشی از حملات پهپادی بوده‌است.

 

عکس‌های منتشر شده توسط رسانه‌های دولتی نشان می‌دهد که سربازان از کاه و شاخه برای استتار و پنهان‌شدن در پوشش گیاهی استفاده می‌کنند - که احتمالاً راهکاری برای مقابله با نظارت پهپادی است.

 

در حالی که چنین روش‌های استتاری در دشت‌های باز اوکراین بی‌اثر هستند، تحلیلگران معتقدند این تاکتیک‌ها ممکن است برای زمین‌های کوهستانی شبه‌جزیره کره طراحی شده باشند.

 

چو سانگ گون، پژوهشگر KAIST، خاطرنشان کرد که تهدید بسته به تجهیزات کره شمالی می‌تواند افزایش یابد. سؤال کلیدی این است که آیا استتار آنها شامل ویژگی‌های مقاوم در برابر حرارت نیز می‌شود یا خیر.

 

این رزمایش در شرایطی انجام می‌شود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اخیراً ادعا کرده بود با کیم جونگ اون در ارتباط است. همچنین گزارش‌هایی درباره حضور نظامیان کره شمالی در اوکراین و تلفات سنگین آنها منتشر شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار