قیمت جدید گوشت قرمز منجمد قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ + جدول ایران‌خودرو بدون نیاز به گواهینامه و بلوکه کردن حساب، خودرو عرضه می‌کند + شرایط ثبت نام قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ آغاز فرآیند ارزش‌گذاری دارایی‌های بانک آینده + فیلم جزئیات عرضه خودرو‌های وارداتی در بورس کالا تاریخ شارژ کالابرگ آبان ۱۴۰۴ رئیس بانک مرکزی: ادغام بانک آینده با بانک ملی، حاصل همکاری سه قوه است/ هیچ‌گونه ناترازی‌ای از این ادغام، به بانک ملی منتقل نخواهد شد پیش بینی قیمت دلار و بازار ارز دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه ۵ آبان ماه ۱۴۰۴ ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان/ راهنمای کامل مالکان و مستأجران آغاز عرضه گوشت منجمد گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ + قیمت ارز‌های مهم پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ آغاز عرضه گوشت منجمد وارداتی با قیمت زیر ۶۰۰ هزار تومان

اعتبار کالابرگ دهک ۴ تا ۷ از ۲۷ فروردین شارژ می‌شود

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک از واریزِ اعتبار مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک به حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های درآمدی اول تا سوم از ۲۰ فروردین‌ماه و دهک های ۴ تا ۷ از ۲۷ فروردین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 07
کد خبر: ۲۷۵۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، مرجان دبیری با اشاره به اینکه مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک با اولویت افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی از 13 فروردین ماه آغاز شده است، تصریح کرد: از زمان اجرای مرحله دوم 5 میلیون و 780 هزار نفر توانستند با موفقیت خرید خود را انجام دهند که بالاترین درصد خرید مردم تاکنون هم در مرحله اول و هم در مرحله دوم از گروه حبوبات بوده است.

 

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک از واریزِ اعتبار مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک به حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های درآمدی اول تا سوم از 20 فروردین‌ماه خبر داد و  گفت: همچنین از 27 فروردین‌ نیز حساب سرپرستان‌ خانوارهای دهک‌های چهارم تا هفتم شارژ می‌شود.

 

دبیری در پاسخ به این سوال که آیا در اجرای این طرح،‌ خریداران ملزم به استفاده از برند خاصی هستند، تصریح کرد: مشمولان طرح کالابرگ الکترونیک، می‌توانند از تمام برندهای تولیدکننده، کالاهای مجاز را خرید کنند.

 

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک تاکید کرد: اعتبار طرح کالابرگ، جدای از اعتبار تخصیصی و پرداختی بابت یارانه ماهانه افراد است که براساس منابع مالی دولت طی مراحلی به مشمولان ارائه می‌شود.

 

دبیری در ادامه درباره نحوه تسویه با فروشگاه‌های طرف قرارداد نیز به ارائه توضیحاتی پرداخت و تصریح کرد: هر 72 ساعت با فروشگاه‌ها تسویه می‌شود، به‌گونه‌ای که 90 درصد از فروشنده‌ها در نحوه تسویه این طرح رضایت داشته‌اند و در حال حاضر با 230 هزار فروشگاه در این زمینه قرارداد منعقد شده است./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار