طرح استیضاح وزیر نیرو با ۶۹ امضا تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد پزشکیان در نشست خبری با شهباز شریف: نگاه ما به پاکستان در حد یک همسایه نیست؛ بلکه مانند یک برادر است کاظم صدیقی از امامت جمعه تهران استعفا کرد حاجی‌بابایی: مجلس تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی را مصوب کرد / دولت نظرش را اعلام کند فرمانده کل ارتش: تهدید دشمن را تمام شده تلقی نمی‌کنیم سردار احمد وحیدی:دایران دستش باز است تا در مقابل تکرار تجاوزات، هر آنچه را که لازم می‌داند، انجام دهد نیکزاد: تشکیل شورای عالی دفاع باید به تائید رهبر انقلاب برسد پزشکیان: برادری بین کشور‌های اسلامی فراتر از مناسبات سیاسی است مجازات خروج غیرمجاز ایرانیان خارج از کشور برداشته شد قالیباف: در ژنو مشخص کردیم که ایران امنیت خود را از کسی گدایی نمی‌کند دولت موظف به انجام اقدامات حمایتی از ایرانیان خارج از کشور در موارد ضروری شد لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع مسترد شد مهاجرانی: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای با سه کشور اروپایی در شرایط پیچیده‌ای قرار دارد قالیباف ۳ قانون را برای اجرا به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد بیانیه سپاه: نسخه تشکیل دو کشور فلسطینی و اسرائیلی توطئه‌ای شیطانی است

نتایج انتخابات تا ساعت ۱۱ روز بعد از رای گیری اعلام می‌شود

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: نتیجه انتخابات روز جمعه مثل مرحله اول انتخابات تا ساعت ۱۱ روز بعد از رأی‌گیری اعلام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۱۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 04
کد خبر: ۲۴۸۲۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور صبح امروز پنجشنبه در گفت‌وگویی تلویزیونی گفت: طبق ماده ۱۹ قانون انتخابات دو مدرک هویتی مبنای همکارانم برای احراز هویت پای صندوق‌های رای خواهد بود یا کارت ملی و یا شناسنامه.

 

وی ادامه داد: مردم در روز رای گیری باید یکی از این دو مدرک را همراه خود داشته باشند البته اگر شناسنامه قدیمی همراه خود دارند کد ملی را باید در خاطر داشته باشند. افرادی که در مرحله اول انتخابات چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور شرکت نکردند هیچ منعی برای شرکت در مرحله دوم انتخابات ندارند.

 

اسلامی افزود: متولدان جمعه ۱۵ خرداد ۸۵ و به عقب‌تر می‌توانند در انتخابات روز جمعه شرکت کنند. 

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تعداد کل تعرفه‌های رای را یک درصد بیشتر از تعداد کل واجدان شرایط رای اعلام کرد و افزود: شعبه اخذ رای در مرحله دوم همان شعبی هستند که در مرحله اول انجام مسئولیت کردند مگر آنکه در شهر یا روستایی مسئولان تشخیص دهند نیاز به شعبه جدیدی دارند که به تعداد محدود مسئولان شعب می‌توانند به فرمانداری شهرستان خود درخواستشان را اعلام کنند. 

 

وی با اشاره به مشارکت مردم در مرحله دوم انتخابات گفت: شور و نشاط زاید الوصفی در کشور شاهدیم. در این دوره نیز نمایندگان نامزد‌ها هم در شعب اخذ رای و هم در ستاد انتخابات کشور می‌توانند حضور داشته باشند و در فرایند اجرایی انتخابات مشارکت کنند. در فرایند شمارش آرا نیز به محض اعلام پایان رای گیری، شعب با حضور مسئولان صندوق‌ها و نمایندگان نامزد‌ها کار شمارش را انجام می‌دهند. بعد از پایان شمارش آرا گزارش صندوق‌ها در صورتجلسه‌ای ثبت می‌شود و با تجمیع آرای شمارش شده در بخشداری‌ها و فرمانداریها، صورت جلسات شمارش شده به ستاد انتخابات کشور ارسال می‌شود و ستاد انتخابات کشور نیز به تدریج آرای نامزد‌ها را اعلام می‌کند. 

 

اسلامی افزود: در مرحله اول انتخابات در ساعت ۱۱ روز بعد از رأی‌گیری اعلام نهایی نتایج را داشتیم در مرحله دوم نیز ان شاءالله همین روند را خواهیم داشت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار