پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

مخبر: خون شهیدان هسته‌ای چراغ راه علم و فناوری کشور است

مخبر: خون شهیدان هسته‌ای چراغ راه علم و فناوری کشور است مشاور و دستیار مقام معظم رهبری گفت: ایران با جوانان نخبه و به برکت خون شهدای هسته‌ای که چراغ راه علم و فناوری کشور هستند، مسیر شکوفایی را پیش می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 09
کد خبر: ۲۷۵۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ محمد مخبر شامگاه سه شنبه (۱۹ فروردین) به همراه همسرش در منزل شهید داریوش رضایی‌نژاد حضور یافت و با خانواده این شهید عزیز دیدار کرد.

 

مخبر با بیان اینکه علم و فناوری هسته‌ای یکی از مهم‌ترین ارکان و مولفه‌های اقتدار و پیشرفت کشور است، نقش و جایگاه شهدای علمی از جمله شهید رضایی‌نژاد و دیگر شهدای هسته‌ای را مورد تاکید و توجه قرار داد.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هسته‌ای کشور، اظهار داشت: فناوری هسته‌ای نه تنها به کشور ما در زمینه‌های علمی و اقتصادی کمک کرده، بلکه نشان‌دهنده عزم و اراده ملت ایران برای دستیابی به این دانش و فناوری صلح آمیز در عرصه‌های جهانی است.

 

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری ابراز امیدواری کرد، تلاش‌های صورت گرفته در حوزه علم و فناوری هسته‌ای، منجر به رشد هر چه بیشتر کشور شود و بر اهمیت توجه به نیازهای علمی و تحقیقاتی تأکید کرد.

 

وی افزود: این دیدارها به عنوان یک وظیفه و عرض ارادت، فرصتی برای یادآوری ارزش‌ها و تلاش‌های شهدای علمی کشور است و یقین داریم در دل همه ایرانیان با هر سلیقه‌ای همواره یاد و خاطره‌شان زنده خواهد ماند. با توجه به پیشرفت‌های جمهوری اسلامی در عرصه فناوری هسته‌ای، این روز یادآور اراده و همت ملت ایران در دستیابی به علم و دانش معتبر جهانی با رویکرد بومی است که شهدای هسته‌ای در کنار دیگر نخبگان و دانشمندان جوان کشور به آن جامه عمل پوشاندند.

 

مخبر خاطر نشان کرد: ایران به عنوان یک کشور پیشرو در توسعه فناوری هسته‌ای، امروز با جوانان نخبه و به برکت خون شهدای هسته‌ای که چراغ راه علم و فناوری کشور هستند، مسیر شکوفایی را پیش می‌رود و استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای بومی تا ابد حق مسلم ملت ایران بوده و خواهد بود.

 

خانم شهره پیرانی همسر شهید داریوش رضایی‌نژاد نیز در این دیدار با بیان اینکه همسرش زندگی خود را وقف خدمت به علم و فناوری کرد، گفت: ما باید همواره یاد شهیدان را گرامی بداریم و تلاش کنیم تا اهداف و آرمان‌های آنان را ادامه دهیم.

 

دختر شهید رضایی نژاد هم در این دیدار با بیان احساسات خود از فقدان پدرش، به تلاش خانواده‌های شهدا برای حفظ و ادامه آرمان‌های شهدای هسته‌ای اشاره کرد و افزود: ما همواره به یاد پدرمان خواهیم بود و امیدواریم که بتوانیم در مسیر علم و فناوری کشور قدم برداریم./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار