مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس

واشنگتن خطاب به آنکارا: از خرید اس 400 منصرف نشوید، تحریم می شوید

واشنگتن خطاب به آنکارا: از خرید اس 400 منصرف نشوید، تحریم می شوید مشاور امنیت ملی آمریکا، ترکیه را تهدید که در صورت عدم انصراف از خرید سامانه های روسی اس 400 مورد تحریم شدید کنگره آمریکا قرار خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 11
کد خبر: ۲۷۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جدال میان واشنگتن و آنکارا این روزها بیش از هر زمانی خود را نشان می دهد. کنگره آمریکا هفته هاست که ترکیه را به دلیل حمله به شمال سوریه مورد شماتت قرار داده و از آمادگی اش برای اعمال تحریم های جدید بر علیه ترکیه سخن به میان آورده است.

 

نزدیکی روزافزون اردوغان به ایران و روسیه از جمله دیگر عوامل شکاف در روابط آنکارا و واشنگتن محسوب می شود. در جدیدترین نزاع میان طرفین، مشاور امنیت ملی آمریکا شب گذشته گفت: کنگره ایالات متحده آمادگی دارد که ترکیه را با تحریم اقتصادی مجازات کند مگر این که آنکارا از دریافت سیستم های موشکی دفاع هوایی اس۴۰۰ ساخت روسیه منصرف شود.

 

«رابرت اوبرایان» در مصاحبه با شبکه خبری سی بی اس گفت: اگر ترکیه از دست موشک های اس ۴۰۰ خلاص نشود، در این صورت کنگره از طریق قانون کاتسا که از حمایت نمایندگان دو حزب برخوردار است قوانین تحریم ترکیه را تصویب خواهد کرد و آنکارا عواقب این تحریم ها را احساس خواهد کرد.

 

براساس قانون کاتسا آمریکا مصوب سال ۲۰۱۷، واشنگتن به اعمال تحریم ها علیه هر کشوری که تبادلات نظامی چشمگیری با دشمنان آمریکا از جمله روسیه دارد، ملزم می شود.

 

اوبرایان افزود: ما به رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه به وضوح گفتیم که در حوزه پیمان آتلانتیک شمالی " ناتو" هیچ جایی برای سامانه موشکی اس ۴۰۰ و یا هر گونه سلاح های قابل توجه روسیه وجود ندارد.

 

مشاور امنیت ملی آمریکا تاکید کرد، دونالد ترامپ نیز قرار است در سفر آتی اردوغان به واشنگتن به طور صریح با وی در مورد تهدیدات موشک های اس ۴۰۰ صحبت کند.

 

پیش از این ایالات متحده آمریکا، ترکیه را از برنامه تولید هواپیماهای F-35 خود خارج کرده و تهدید کرده بود که تحریم های بیشتری را برای خرید سیستم های ضد موشکی موشکی روسی علیه این کشور وارد خواهد کرد.

 

اردوغان چندی پیش خرید سامانه اس ۴۰۰ روسی را ضرورتی برای صلح منطقه دانست و اعلام کرد که فرآیند نصب آن در ماه آوریل (فروردین ۹۹) تکمیل می‌شود.

 

وی درباره سامانه پدافند هوایی اس ۴۰۰ اظهار کرد : این اقدام برای صلح منطقه ضروری بود. این سامانه تهاجمی نبوده و دفاعی است و ما نیز به چنین پدافندی نیاز داریم.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار