منابع عبری: ترور سنوار تایید شد و جسدش در کنترل ارتش اسرائیل است اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام قطعا نتیجه مثبتی نخواهد داشت همه بیمارستان‌های غزه در آستانه تعطیلی مخالفت پکن با دخالت نیرو‌های فرامنطقه‌ای در دریای چین جنوبی نشست حساس آمریکا و چین فردا در لندن برگزار می‌شود سوءقصد به جان نامزد انتخابات ریاست جمهوری کلمبیا آمریکا: حملات تلافی‌جویانه چندجانبه روسیه علیه اوکراین در راه است بقائی: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد ترامپ گارد ملی را برای سرکوب معترضان کالیفرنیا فرستاد شهادت دبیرکل جنبش مجاهدین فلسطین وال‌استریت‌ژورنال: وقفه در تحریم‌ها علیه ایران بی‌سر و صدا پایان یافت انصارالله آمادگی خود را برای تبادل اسرا با دولت مستعفی اعلام کرد دیدار وزیران خارجه ایران و قزاقستان در تهران مواضع خصمانه مشاوران امنیتی و نظامی انگلیس علیه ایران و روسیه حماس: فعلاً شرایط آتش‌بس مهیا نیست/ مقاومت به قدرت و سلاح خودش تکیه می‌کند

درخواست سناتورهای آمریکایی از ترامپ برای تحریم ترکیه

تعدادی از سناتورهای آمریکایی از رئیس جمهور این کشور خواستند تا تحریم‌هایی را علیه ترکیه به دلیل خرید سامانه دفاع موشکی اس۴۰۰ اعمال کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۲۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 13
کد خبر: ۱۶۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، گروهی از سناتورهای آمریکا روز جمعه از دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور خواستند تا تحریم های علیه ترکیه در ارتباط با خرید سامانه موشکی روسی اس - 400 اعمال کند و فروش جنگنده نسل پنجم اف - 35 به آنکارا را متوقف کند.

 

در پیام این سناتورها آمده؛ ما از رئیس جمهور می خواهیم که تحریم ها به طور کامل براساس قانون اعمال کند. همچنین عرضه جنگنده های اف - 35 را تا زمان نامشخص متوقف کند و از وزارت دفاع می خواهیم حضور ترکیه در برنامه اف - 35 را متوقف کند.

 

سناتورهای آمریکایی، خرید سامانه روسی اس- 400 توسط ترکیه را پیامی هشدار دهنده به نزدیکی پوتین روسیه و تهدیدی برای برنامه اف - 35 خواندند.

 

همچنین اشاره کردند که ترکیه یک شریک مهم در ناتو محسوب می شود و ما امیدواریم روابط استراتژیک آمریکا و ترکیه به سردی کشیده نشود. اما تا زمانی که اردوغان، رئیس جمهور ترکیه به فکر دوستی شخصی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه باشد و نه به فکر منافع اقتصادی ترکیه و امنیت ناتو، همکار ما غیر ممکن خواهد بود.

 

روز جمعه، وزارت دفاع ترکیه از تحویل نخستین محموله سامانه روسی اس - 400 خبر داد.دسامبر سال 2017 ترکیه اعلام کرد قرارداد خرید دو فروند سامانه اس- 400 از روسیه را به ارزش دو میلیارد دلار نهایی کرده است. بر اساس مفاد قرارداد، 45 درصد هزینه را ترکیه به صورت نقد می‌پردازد (که بخشی از آن را پیش پرداخت کرده است) و 55 درصد آن را روسیه به صورت وام به ترکیه تقبل می‌کند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار