دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

ترامپ: مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود

رئیس جمهوری آمریکا به گفت و گوهای غیر مستقیم این کشور با ایران در عمان واکنش نشان داد و گفت: این گفت وگوها در مسیر درستی به پیش می رود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 13
کد خبر: ۲۷۵۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در نخستین واکنش به مذاکرات غیر مستقیم کشورش با ایران در مسقط و در سخنانی از داخل هواپیمای ایر فورس وان که هواپیمای ریاست جمهوری آمریکاست، اعلام کرد: مذاکرات میان واشنگتن و تهران به‌خوبی پیش می‌رود و در مسیر درستی قرار دارد.

 

وی همچنین در ادامه اظهاراتش تأکید کرد: آمریکا از طریق تعرفه‌های گمرکی، درآمد زیادی به دست خواهد آورد.

 

ترامپ افزود: روز دوشنبه اطلاعات بیشتری درباره صنعت نیمه‌رساناها دریافت خواهد کرد.

 

شامگاه شنبه نیز کاخ سفید در خصوص مذاکرات غیر مستقیم نمایندگان ایران و آمریکا در عمان اعلام کرد: مذاکرات با ایران بسیار مثبت و سازنده بود.

 

در بیانیه صادره از سوی کاخ سفید در این خصوص آمد: ویتکاف (نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا) به عراقچی اطمینان داد که دستوراتی از ترامپ دریافت کرده است تا در صورت امکان، اختلافات دو کشور را از طریق گفتگو و دیپلماسی حل کند.

 

بیانیه مذکور اضافه کرد: این مسائل بسیار پیچیده هستند و ارتباط امروز ویتکاف، فرستاده ویژه گامی رو به جلو برای دستیابی به یک نتیجه دوجانبه سودمند بود.

 

طرفین توافق کردند که شنبه آینده دوباره با هم دیدار کنند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده