تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

اظهارات کاظمی درباره مشکلات سربازی معلمان متأهل دانشگاه فرهنگیان

اظهارات کاظمی درباره مشکلات سربازی معلمان متأهل دانشگاه فرهنگیان وزیر آموزش‌وپرورش گفت: مشکلات خدمت سربازی متأهلین دانشگاه فرهنگیان مرتفع شده است و در این زمینه تمهیداتی در دست اقدام و برنامه ریزی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 13
کد خبر: ۲۷۵۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در اولین جلسه شورای معاونان در سال جدید گفت: با وجود چالش های بزرگی که از سال پیش در این وزارتخانه وجود داشته است با تلاش و همت معاونین و مدیران بخش‌هایی از آن تسهیل و سال گذشته به خوبی و با آرامش به پایان رسید. 

 

وی به رفع چالش‌هایی از قبیل آغاز سال تحصیلی و پرداخت‌های مالی و پاداش پایان خدمت فرهنگیان اشاره کرد و گفت: تلاش همه همکاران بر این بود تا این مسائل به خوبی مرتفع شود. از این رو در قانون بودجه سال 1404 نیز بودجه مناسبی برای رفع مسائل و چالش‌های این وزارتخانه پیش بینی شده است. 

 

وی با تأکید بر این که انتظار می‌رود در سال جدید معاونان و مدیران با انگیزه بیشتری فعالیت کنند، افزود: امیدواریم در سال جاری، اتفاقات اثربخشی برای نظام تعلیم و تربیت رقم بخورد. 

 

کاظمی به فرمایش رهبری در آغاز سال جدید اشاره کرد و گفت: رهبری در ابتدای هر سال، جهت گیری‌ها و راهبردهای ملت و دولت را برای حل اساسی ترین مسائل نظام مطرح می کنند. امسال نیز اقتصاد که از چالش‌های نظام محسوب می‌شود در شعار رهبری دیده شده است زبرا دشمن دقیقاً نقاط ضعف را هداف قرار داده تا با فشار بر نقاط بحران آفرین، سبب ایجاد آسیب ومشکل در کشور شود. 

 

وی افزود: از این رو رهبری شعار سرمایه گذاری برای تولید را انتخاب کردند تا با جذب سرمایه و رفع بیکاری و کاهش تورم، بخش زیادی از مشکلات رفع شود. 

 

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: نظام تعلیم و تربیت نیز به عنوان دستگاه فرهنگ ساز موظف است با ایجاد کارگروهی با کمک تشکل‌های دانش‌آموزی در مسیر گفتمان سازی منویات رهبری و شعار سال اقدامات ارزنده‌ای انجام دهد. 

 

وی به اعزام دانش آموزان ایرانی به المپیک صربستان اشاره کرد و گفت: پس از جلسات متعددی که با وزیر ورزش با توجه به حساسیت ها و نگرانی‌های اعزام دانش آموزان صورت گرفت بنا شد در این سفر دانش آموزان را همراهی کنیم. ایران برای اولین بار با کاروان 180 نفره در المپیک صربستان شرکت کرد. 

 

81 مدال کاروان ورزش دانش‌آموزان ایرانی در صربستان

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به کسب 81 مدال از سوی کاروان ورزش دانش آموزی، گفت: این سفر به دعوت وزرای آموزش و ورزش صربستان انجام شد. 

 

وی به دو دیدار رسمی با دو وزیر آموزش و ورزش صربستان اشاره کرد و گفت: در این جلسات تمام مسائل آموزش و پرورش را مرور کرده و تجربیات خوبی کسب کردیم. 

 

کاظمی به دستاوردهای  المپیک صربستان اشاره و تصریح کرد: تا این لحظه با کسب 81 مدال متنوع و 29 مدال طلا، 26 نقره و 26 برنز در رتبه سوم جهان قرار داریم. 

 

وی در ادامه جلسه به برنامه‌های هفته معلم اشاره کرد و گفت: در تلاشیم با خدمات ویژه، حال معلمان را خوب کنیم. 

 

وی به پرداخت به موقع و به روز حقوق معلمان تأکید کرد و گفت: حقوق معلمان پس از ویرایش احکام در ماه جاری پرداخت خواهد شد.

 

کاظمی از برگزاری گردهمایی مدیران کل در روز جمعه و شنبه خبر داد و گفت: در این گردهمایی مسائل مهمی در 6 ماه پیش رو تمهید و تبیین خواهد شد. بنا داریم که این جلسات ماهانه برگزار شود  تا با برنامه ریزی مسایل و سیاست های نظام تعلیم و تربیت بررسی و تببین شود.

 

کاظمی از مرتفع شدن مشکلات خدمت سربازی متأهلین دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: در این زمینه تمهیداتی در دست اقدام و برنامه ریزی است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار