نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات 

افزایش ۲۰۰ هزار تومانی یارانه این خانوار‌ها کلید خورد

افزایش ۲۰۰ هزار تومانی یارانه این خانوار‌ها کلید خورد مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت کار از افزایش یارانه کودکان دارای سوءتغذیه خبر داد و گفت: یارانه این کودکان از یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان می‌رسد که با رشد ۳۰ درصدی همراه خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 15
کد خبر: ۲۷۵۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ زهرا قیومی، مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: برای طرح حمایت از کودکان دارای سوءتغذیه، امسال یارانه آنها افزایش پیدا می‌کند و جمعیت این کودکان به ۲۰۰ هزار نفر در کشور می‌رسد. می‌خواهیم هر کودکی که دچار سوءتغذیه است، به این طرح اضافه شود. احتمالاً یارانه این کودکان از یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان می‌رسد که با رشد ۳۰ درصدی همراه خواهد بود.

وی افزود: اعتبار پیش‌بینی‌شده، احتمالاً از اردیبهشت‌ماه تخصیص داده می‌شود و می‌توانیم این اعتبار را به‌صورت ماهانه پرداخت کنیم.
قیومی تأکید کرد: ما برای پرداخت یارانه به کودکان دارای سوءتغذیه هیچ مشکلی نداریم. این فرآیند روی ریل پرداخت قرار گرفته و امسال سومین سالی است که پرداخت انجام می‌شود. اما برای مادران باردار، چون ستاد ملی جمعیت باید اعتبار را از سازمان برنامه‌وبودجه دریافت کند و ما نمی‌توانیم به طور مستقیم پیگیری کنیم. معمولاً در پایان سال تخصیص صورت می‌گیرد و تنها یک مرحله پرداخت انجام می‌شود. تخصیصی که اخیراً انجام شده، مربوط به‌روز گذشته است که بر اساس آن، مادران بارداری که پیش‌تر جامانده بودند و مادران دارای فرزند زیر دو سال را شارژ کردیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پیش از اینها یک و نیم‌میلیون نفر را تحت پوشش قرار داده بودیم و روز گذشته این تعداد به دو میلیون نفر رسید و در حال حاضر، دو میلیون مادر باردار و شیرده تحت حمایت ما قرار دارند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار