گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

ادامه بارش‌ها در اردبیل تا پایان هفته/ دمای هوا به زیر صفر می‌رسد

ادامه بارش‌ها در اردبیل تا پایان هفته/ دمای هوا به زیر صفر می‌رسد مدیرکل هواشناسی استان اردبیل با اشاره به فعالیت سامانه بارشی تا پایان هفته جاری، از ثبت ۱۰ تا ۱۵ میلی‌متر بارش طی ۲۴ ساعت گذشته در این استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 15
کد خبر: ۲۷۵۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجید کوهی اظهار کرد: بر اساس تصاویر رادار هواشناسی و داده‌های ثبت شده در ایستگاه‌های سینوپتیک، باران‌سنجی و اقلیم‌شناسی خودکار از میزان بارش ۲۴ ساعت گذشته در استان اردبیل، بیشترین بارش باران در نیمه شمالی استان رخ داده است.

وی با اشاره به ثبت بیشترین میزان بارش در اصلاندوز به میزان ۳۲ میلی‌متر افزود: بارش‌ها همچنان ادامه خواهد داشت و شرایط هشدار نارنجی از امشب تا صبح پنجشنبه در استان اردبیل فعال خواهد بود که دمای هوا را در این مدت بین صفر تا منفی سه درجه سانتی‌گراد خواهد رساند.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل بیان کرد: این سامانه با پدیده‌های جوی مانند بارش شدید باران، رگبار و رعد و برق، بارش تگرگ و احتمال بارش برف در ارتفاعات بیشتر نقاط مرکزی و شرق استان از جمله شهرستان‌های اردبیل، مشگین‌شهر، سرعین، نیر، نمین، خلخال، انگوت و گرمی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

وی اضافه کرد: بارش‌های این سامانه همانند سامانه‌های پیشینی که در استان اردبیل فعال بود، به صورت تدریجی خواهد بود که این امر موجب خواهد شد تا نفوذ آب در خاک بیشتر باشد و سیلاب جاری نگردد.

کوهی تصریح کرد: در عین حال همچنان در برخی مناطق مانند شهرستان‌های گرمی و انگوت احتمال جاری شدن سیلاب و اصابت صاعقه وجود دارد که در این زمینه هماهنگی لازم با امور عشایر جهت اطلاع‌رسانی به عشایر منطقه انجام شده است.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه باغ‌های اردبیل و مشگین‌شهر در مرحله گل‌دهی هستند، بیشترین خطر و احتمال بروز خسارت ناشی از بارش و کاهش دما در این شهرستان‌ها خواهد بود و در گرمی به دلیل گل‌دهی با تاخیر باغ‌ها، احتمال کمتری برای بروز آسیب وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل با تاکید بر اینکه دمای هوا در شمال استان اردبیل زیر صفر نخواهد رفت، گفت: افت دما در مرکز و جنوب و شرق استان به ویژه در ساعات پایانی شب و اوایل صبح مورد انتظار است که ضرورت دارد کشاورزان به توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی در این زمینه توجه داشته باشند.

آسمان اردبیل در حال حاضر تمام ابری، سرعت وزش باد ۱۸ کیلومتر بر ساعت و دمای هوا هشت درجه سانتی‌گراد بالای صفر است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار