سود سهام عدالت ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟ آخرین اخبار سهام عدالت ۱۴۰۵ و جزئیات مرحله جدید پرداخت نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

همدان در مسیر توسعه/ پروژه عظیم به سازی جاده اصلی به پایتخت آغاز شد

همدان در مسیر توسعه/ پروژه عظیم به سازی جاده اصلی به پایتخت آغاز شد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان گفت: عملیات روکش آسفالت ۴۰ کیلومتر از محور مهم همدان-تهران با هدف ارتقای ایمنی و بهبود وضعیت راه‌ها با اعتباری افزون‌بر ۱۰۰۰ میلیارد ریال آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 16
کد خبر: ۲۷۵۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمید پرورشی خرم ، با بیان اینکه این اقدام در راستای اولویت‌بخشی به بهسازی راه‌های استان و تسهیل تردد زائران اربعین حسینی صورت می‌گیرد، اظهار کرد: براساس سامانه جامع PMS (سامانه مدیریت روسازی) نقطه شروع این عملیات از ابتدای روستای سراوک به سمت همدان و مقطع دوم آن از سه‌راهی ویان آغاز و به سمت همدان ادامه خواهد داشت و این پروژه، بهسازی و روکش آسفالت ۴۰ کیلومتر از محور حیاتی همدان-تهران را در بر می‌گیرد.

 پرورشی خرم با اشاره به اولویت‌بندی بهسازی و ترمیم رویه آسفالتی راه‌های همدان، افزود: از اول اردیبهشت سال‌جاری ۳۵ اکیپ بهسازی و روکش آسفالت با اولویت راه‌های شریانی، اصلی، فرعی و روستایی و با توجه به داده‌های سامانه جامع PMS در سطح محورهای همدان آغاز به کار کرده و تا پایان فصل کاری در استان به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان با تاکید بر اهمیت وضعیت راه‌های استان، گفت: زیبنده استان همدان، پایتخت تاریخ و تمدن ایران با جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و گردشگری بی‌نظیر نیست که دارای جاده‌های نامطلوب باشد.

وی تاکید کرد با استفاده از همه توان این اداره کل و با همکاری سایر دستگاه‌ها پیگیر جذب اعتبارات برای ارتقاء ایمنی و بهسازی رویه راه‌های آسفالته استان همدان خواهیم بود.

 وی با اشاره به اهمیت راه‌های استان همدان اظهار کرد: استان همدان دارای ۵۴۶۶ کیلومتر انواع راه است که حجم عظیمی از حمل و نقل جاده‌ای کشور به ویژه استان‌های غربی از این استان عبور می‌کند. این استان همچنین مسیر عبور زائران اربعین حسینی است و بهسازی راه‌ها نقش مهمی در تسهیل تردد و افزایش ایمنی ایفا می‌کند./ایسنا

کلمات کلیدی: همدان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار