روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

آنچلوتی: آرسنال در هر دو بازی بهتر از ما بود

سرمربی رئال مادرید به حذف تیمش از لیگ قهرمانان اروپا با شکست مقابل آرسنال واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 17
کد خبر: ۲۷۵۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، کارلو آنچلوتی که شاگردانش شب گذشته (چهارشنبه) در دور برگشت از مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 2 بر یک در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو مغلوب آرسنال شدند و در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با قبول شکست 5 بر یک از رسیدن به مرحله بعد رقابت‌ها بازماندند، پس از این دیدار گفت: حذف از لیگ قهرمانان اروپا ناامیدکننده است و طبیعی است که اینطور فکر کنیم. این هم یک روی دیگر فوتبال است. قسمت خوشحال‌کننده فوتبال بارها اتفاق افتاده است، اما قسمت غم‌انگیز آن هم وجود دارد. همانطور که قسمت خوشحال‌کننده را مدیریت می‌کنیم، باید قسمت غم‌انگیزش را هم مدیریت کنیم. اکنون سه رقابت باقی مانده است و باید روی لالیگا، فینال جام حفی اسپانیا و جام جهانی باشگاه تمرکز کنیم.

وی افزود: آرسنال در هر دو بازی بهتر از ما بود. ما هر کاری که می‌توانستیم در این تقابل انجام دادیم. اگر داور آن پنالتی را (در دقیقه 28 زمانی که بازی بدون گل پیش می‌رفت) را می‌گرفت، اوضاع می‌توانست تغییر کند چون می‌توانست روند بازی را تغییر دهد، اما آرسنال خوب دفاع کرد و ما به سختی فضا برای نفوذ پیدا کردیم. از نظر تحت‌فشار قرار دادن حریف، ما در این بازی بهتر عمل کردیم اما کافی نبود.

سرمربی ایتالیایی رئال مادرید تصریح کرد: ما باید شکست در این تقابل و ناکامی‌هایی که قرار است اتفاق بیفتد را بپذیریم. باید سرمان را بالا بگیریم چون ما در سال‌های اخیر در این رقابت‌ها خیلی خوب عمل کرده‌ایم. این فصل اما ما در این رقابت‌ها در بهترین فرم خود نبودیم. در فوتبال می‌تواند این اتفاق بیفتد چون چیزی به اسم تیم‌های شکست‌ناپذیر وجود ندارد. ما حالا باید از این بازی درس بگیریم و برای بازی بعدی بجنگیم.

کارلتو درباره نگرش تیمش هم خاطرنشان کرد: تیم از حیث نگرش هر کاری که می‌توانست انجام داد، اما در مقایسه با فصل گذشته، کمی نگرش جمعی را نداشتیم.

رئال مادرید حالا باید خود را برای بازی یکشنبه با اتلتیک بیلبائو در هفته سی‌ودوم لالیگای اسپانیا آماده کند./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده