ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

دیدار گروسی و محمد اسلامی

دیدار گروسی و محمد اسلامی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 17
کد خبر: ۲۷۵۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که به تهران سفر کرده است، روز پنجشنبه با «محمد اسلامی» معاون رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار و گفت‌وگو کرد.

طبق گزارش خبرگزاری صداوسیما، بعد از دیدار و گفت‌گوی اسلامی و گروسی، دو طرف از نمایشگاه دستاوردهای صلح‌آمیز هسته‌ای بازدید خواهند کرد.

پس از این دیدار دوجانبه، «رافائل گروسی» و «محمد اسلامی» در نشست خبری به سوالات خبرنگاران رسانه‌های داخلی و بین‌المللی پاسخ خواهند داد.

گروسی چهارشنبه عصر با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و رایزنی کرده بود.

عراقچی درباره این دیدار در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: گفت‌وگوی مفیدی با آقای گروسی داشتم. در ماه های آتی، آژانس می‌تواند نقش مهمی در حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران ایفا کند.

او در ادامه افزود: از آنجایی که عوامل مخرب مختلفی جمع شده‌اند تا مذاکرات کنونی را از مسیر خود منحرف کنند، ما به یک «مدیرکل صلح» نیاز داریم. تمایل داریم که به ماموریت گروسی برای دور نگه داشتن آژانس از سیاست و سیاسی‌شدن و حفظ تمرکز بر وظایف فنی‌اش اعتماد کنیم.

گروسی نیز پس از دیدار با عراقچی، بر لزوم همکاری طرفین تاکید کرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار