غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

بازدید گروسی از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از مذاکرات چندساعته با رئیس سازمان انرژی اتمی همراه وی از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای بازدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 17
کد خبر: ۲۷۵۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز ۲۸ فروردین ماه پس از دیدار و گفت‌وگو با محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای که در محل سازمان در حال برگزاری است، بازدیدکرد.

رافائل گروسی که عصر دیروز (چهارشنبه ٢٧ فروردین) برای دومین بار در دولت چهاردهم وارد ایران شد، در نخستین برنامه کاری و در بدو ورود به تهران، با سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه دیدار کرد.

عراقچی در این دیدار با یادآوری سیاست و اراده ایران برای تداوم تعامل و همکاری با آژانس در چارچوب تعهدات حقوقی بین‌المللی، بر لزوم ایفای نقش حرفه‌ای و فنی آژانس در چارچوب وظایف و مسئولیت‌های آن، بدون تاثیرپذیری از فشارهای غیرموجه برخی طرف‌ها تاکید کرد.

وزیر امور خارجه همچنین بر ضرورت اتخاذ موضع صریح و شفاف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال تهدیدات علیه تاسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران تاکید کرد.

در این دیدار وزیر امور خارجه، رافائل گروسی را در جریان گفتگوهای ایران و آمریکا راجع به موضوع رفع تحریم‌ها و بحث هسته‌ای که با وساطت عمان انجام می‌شود، قرار داد.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این سفر روند همکاری با ایران در جهت حل‌ و فصل دو اختلاف پادمانی را در دستور کار دارد. همچنین براساس آخرین قطعنامه شورای حکام آژانس علیه ایران، مدیرکل باید یک گزارش جامع در خصوص حال و آینده برنامه هسته‌ای ایران را در نشست آتی این شورا، در اختیار اعضا قرار دهد.

هرچند این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود اما آغاز گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا بر اهمیت حضور مدیرکل در این مقطع زمانی افزوده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر