زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

مذاکرات وین پس از سفر امروز «گروسی» به کدام سمت می‌رود؟

در دیدار امروز گروسی با آقای اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان، اشاره شد که ایران و آژانس در یک بازه زمانی تا خرداد ماه بر سر مسایل باقی مانده همکاری خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 05
کد خبر: ۱۲۴۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر همچنانکه روز گذشته نیز خبرگزاری تسنیم به نقل از منابع مطلع اعلام کرد، غیر از موضوع پادمان‌ها که سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به آن مربوط است، اختلاف مذاکره کنندگان ایرانی و طرف اروپایی همچنان بر سر 3 موضوع دیگر نیز باقی بود.

ایران پیش از این انعطافات لازم را در زمینه 3 موضوع یاد شده انجام داده و اینک توپ در زمین طرف اروپایی و آمریکایی است تا با تصمیم سیاسی معقول، در راستای حصول توافق سنگ‌اندازی نکنند.

در دیدار امروز گروسی با آقای اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان، اشاره شد که ایران و آژانس در یک بازه زمانی تا خرداد ماه بر سر مسایل باقی مانده همکاری خواهند کرد. به عبارت روشن‌تر آژانس تا آن زمان فرصت خواهد داشت تا موضوعات باقیمانده را به طور کامل حل و فصل کند.

در صورتی که طرف غربی درباره موضوعات غیرپادمانی باقیمانده تصمیم درستی بگیرد و به تعهداتش پایبند باشد، اجرای توافق احتمالی منوط به اراده آژانس برای حل و فصل و پایان بخشیدن به موضوعات پادمانی خواهد بود و تا پیش از آن، طرف غربی نمی‌تواند از ایران انتظاری داشته باشد.

برخی طرف‌ها و از جمله رژیم صهیونیستی تلاش زیادی دارند تا با ایجاد اختلال در عملکرد آژانس و تولید فشار سیاسی بر روی آن مانع اجرای نقش سازنده این نهاد فنی شوند. به عبارت روشن‌تر این طرف‌ها سعی در قلب ماهیت آژانس از یک نهاد فنی به ابزار فشار سیاسی دارند و در این بین ایران تلاش بسیاری کرده تا با خویشتنداری و پافشاری بر مواضع سازنده، این نهاد را به باقی ماندن در مسیر فنی ترغیب کند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر