فرصت جدید برای پدران سرباز / احتمال تمدید معافیت خدمت تا ۱۴۰۵ هوای تهران چهار درجه سرد می‌شود احتمال تعطیلی پاساژ علاءالدین کاهش بیش از ۹۵ درصدی بارش‌ها در ۲۰ استان مدارس و ادارات تهران فردا چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ تعطیل است؟ ضریب بومی‌گزینی در آزمون‌های استخدامی ۴۰ درصد افزایش یافت قوانین مرخصی معلمان و کارمندان دولت جزئیات جذب ٩٠ هزار نیروی فرهنگیان برای آموزش و پرورش خبر خوش برای آموزش و پرورشی‌ها: افزایش سن داوطلبان فرهنگیان تا ۳۰ سال و تعدیل مصوبه تاثیر معدل در کنکور به‌زودی ابلاغ می‌شود ماجرای پیدا شدن پیکر ۷۴ نفر در سد کرج چه بود؟ خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری

جریمه سرعت غیرمجاز و سبقت نابجا ۳ برابر شد

 سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، از افزایش سه‌برابری جریمه‌های رانندگی خبر داد و اعلام کرد که دوره چشم‌پوشی پلیس از تخلفات خطرآفرین به پایان رسیده است. این تصمیم در راستای مقابله جدی‌تر با تخلفاتی چون سرعت غیرمجاز، سبقت نابجا، استفاده از موبایل هنگام رانندگی و دیگر رفتارهای پرریسک اتخاذ شده تا جان مردم بیش از این قربانی بی‌قانونی نشود. 
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 19
کد خبر: ۲۷۵۹۵۳

سردار رادان به عنوان فرمانده کل انتظامی ایران، خبر از افزایش ۳ برابری جریمه رانندگی و پایان چشم پوشی‌های فراجا داد.

سالانه صدها هزار نفر در کشورمان جان خود را از دست می‌دهند که شمار زیادی از آن‌ها در تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند. متاسفانه ایمنی پایین محصولات خودروسازان داخلی و رعایت نکردن قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی شهروندان، باعث وقوع چنین اتفاقاتی می‌شود. سرعت بالا، سبقت گیری غیرمجاز، حرکات نمایشی، صحبت کردن با تلفن همراه و نبستن کمربند ایمنی، مهم‌ترین علل بروز تصادفات در کشور هستند.
از زمانی که وسایل نقلیه طراحی و تولید شدند، قوانین راهنمایی و رانندگی هم به رشته تحریر درآمد و به تدریج پخته‌تر از قبل شد. برای مثال آن اوایل که پیکان به دست خانواده‌های ایرانی رسید، گوشی موبایل در دسترس هر کسی نبود و به همین خاطر تصادفی به خاطر صحبت کردن یا کار کردن با تلفن همراه رخ نمی‌داد.
افزایش ۳ برابری جریمه رانندگی در دستور کار
قانون برای متخلفان و خاطیانی که الزامات تدوین شده را رعایت نمی‌کنند، ضمانت اجرایی به نام جریمه معین کرده که تقریبا هر راننده‌ای برای یک مرتبه هم که شده، طعم تلخ آن را چشیده است. در سفرهای نوروزی و براساس گزارش‌های منتشر شده از سوی مراجع ذی صلاح، تعداد زیادی مسافر بر اثر رعایت نکردن یا بی‌توجهی صاحبان خودروهای حادثه ساز، تصادف کردند و جان خود را از دست دادند یا آسیب‌های جدی دیدند.

آیا وقت آن نرسیده که فراجا برای متخلفانی که با جان و مال مردم بازی می‌کنند، جریمه‌های سنگین‌تری وضع کند؟ آیا نیاز به اصلاح قانون احساس نمی‌شود؟ در پاسخ به این سوال، فرمانده کل انتظامی کشور تأکید کرد که حفاظت از جان مردم اولویت پلیس است و به هیچ وجه در مراقبت از امنیت و جان مردم کوتاهی نخواهیم کرد.

به گفته سردار احمدرضا رادان، باید هزینه تخلف، به ویژه تخلفات حادثه ساز برای متخلف را افزایش دهیم تا حتی اراده و انگیزه تخلف از کسانی که با جان مردم بازی می‌کنند، گرفته شود. ایشان معتقد است که برای وصول به هدف باید جریمه‌های رانندگی را افزایش داد، اما آیا اصلاح قانون کمکی به کاهش تصادفات و بی‌قانونی‌ها می‌کند؟/ گسترش نیوز

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار