جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند

جریمه سرعت غیرمجاز و سبقت نابجا ۳ برابر شد

جریمه سرعت غیرمجاز و سبقت نابجا ۳ برابر شد  سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، از افزایش سه‌برابری جریمه‌های رانندگی خبر داد و اعلام کرد که دوره چشم‌پوشی پلیس از تخلفات خطرآفرین به پایان رسیده است. این تصمیم در راستای مقابله جدی‌تر با تخلفاتی چون سرعت غیرمجاز، سبقت نابجا، استفاده از موبایل هنگام رانندگی و دیگر رفتارهای پرریسک اتخاذ شده تا جان مردم بیش از این قربانی بی‌قانونی نشود. 
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 19
کد خبر: ۲۷۵۹۵۳

سردار رادان به عنوان فرمانده کل انتظامی ایران، خبر از افزایش ۳ برابری جریمه رانندگی و پایان چشم پوشی‌های فراجا داد.

سالانه صدها هزار نفر در کشورمان جان خود را از دست می‌دهند که شمار زیادی از آن‌ها در تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند. متاسفانه ایمنی پایین محصولات خودروسازان داخلی و رعایت نکردن قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی شهروندان، باعث وقوع چنین اتفاقاتی می‌شود. سرعت بالا، سبقت گیری غیرمجاز، حرکات نمایشی، صحبت کردن با تلفن همراه و نبستن کمربند ایمنی، مهم‌ترین علل بروز تصادفات در کشور هستند.
از زمانی که وسایل نقلیه طراحی و تولید شدند، قوانین راهنمایی و رانندگی هم به رشته تحریر درآمد و به تدریج پخته‌تر از قبل شد. برای مثال آن اوایل که پیکان به دست خانواده‌های ایرانی رسید، گوشی موبایل در دسترس هر کسی نبود و به همین خاطر تصادفی به خاطر صحبت کردن یا کار کردن با تلفن همراه رخ نمی‌داد.
افزایش ۳ برابری جریمه رانندگی در دستور کار
قانون برای متخلفان و خاطیانی که الزامات تدوین شده را رعایت نمی‌کنند، ضمانت اجرایی به نام جریمه معین کرده که تقریبا هر راننده‌ای برای یک مرتبه هم که شده، طعم تلخ آن را چشیده است. در سفرهای نوروزی و براساس گزارش‌های منتشر شده از سوی مراجع ذی صلاح، تعداد زیادی مسافر بر اثر رعایت نکردن یا بی‌توجهی صاحبان خودروهای حادثه ساز، تصادف کردند و جان خود را از دست دادند یا آسیب‌های جدی دیدند.

آیا وقت آن نرسیده که فراجا برای متخلفانی که با جان و مال مردم بازی می‌کنند، جریمه‌های سنگین‌تری وضع کند؟ آیا نیاز به اصلاح قانون احساس نمی‌شود؟ در پاسخ به این سوال، فرمانده کل انتظامی کشور تأکید کرد که حفاظت از جان مردم اولویت پلیس است و به هیچ وجه در مراقبت از امنیت و جان مردم کوتاهی نخواهیم کرد.

به گفته سردار احمدرضا رادان، باید هزینه تخلف، به ویژه تخلفات حادثه ساز برای متخلف را افزایش دهیم تا حتی اراده و انگیزه تخلف از کسانی که با جان مردم بازی می‌کنند، گرفته شود. ایشان معتقد است که برای وصول به هدف باید جریمه‌های رانندگی را افزایش داد، اما آیا اصلاح قانون کمکی به کاهش تصادفات و بی‌قانونی‌ها می‌کند؟/ گسترش نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار