آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

رویای ضدایرانی ترامپ و بن سلمان

به نظر می رسد تغییرات اخیر در کاخ سفید - ورود جان بولتون به حلقه دولت ترامپ و انتقال پمپئو از سازمان سیا به وزارت امور خارجه - و سفرهای محمد بن سلمان به واشنگتن و لندن در راستای انجام اقدامات ضدایرانی شکل گرفته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۷ - 2018 March 26
کد خبر: ۲۷۶
به گزارش راهبرد معاصر؛ با روی کارآمدن ترامپ در آمریکا و انتصاب محمد بن سلمان به عنوان ولیعهد جوان سعودی - برخلاف روند معمول در عربستان - که اولی در آرزوی کسب ثروت از عالم سیاست است و دومی تلاش می کند به تعبیر وب سایت صهیونیستی هاآرتص «مرد قدرتمند خاورمیانه» لقب بگیرد، ناظران بین المللی را به این تحلیل و برآورد رساند که جهان روز به روز از صلح و آرامش دور خواهد شد. 

براین اساس، سوداگری ها بن سلمان و محاسبه گر نبودن ترامپ در عالم سیاست، می تواند در نتیجه هر نقطه از جهان را آبستن حوادث و آشوب جدیدی بکند.

از همین رو، هدف قرار دادن ایران به عنوان یک دشمن مشترک برای واشنگتن و ریاض براساس الگوی دشمن انگاری جهت تحقق نیات توسعه طلبانه در غرب آسیا، یکی از محورهای مهم بلندپروازی های ترامپ و ولیعهد جوان سعودی است.

در همین راستا، پایگاه صهیونیستی دبکا در گزارشی نوشت: «وزارت دفاع آمریکا از بانک اهداف در ایران متشکل از 427 نقطه رونمایی کرد. سدهای بزرگ، پایگاه های هوایی، بنادر و فرودگاه های تهران و اصفهان از جمله این اهدافند.این اقدام، با وعده محمد بن سلمان به ترامپ مبنی بر هزینه کردن 4 هزار میلیارد دلار در آمریکا طی توافقنامه 25 ساله همزمان شده است.بن سلمان از ترامپ خواسته است که در ازای هزینه هزاران میلیاردی عربستان در آمریکا به ایران حمله کند. ترامپ با این راهبرد ضدایرانی سعودی ها موافقت کرده است.»

به نظر می رسد تغییرات اخیر در کاخ سفید - ورود جان بولتون به حلقه دولت ترامپ و انتقال پمپئو از سازمان سیا به وزارت امور خارجه - و سفرهای محمد بن سلمان به واشنگتن و لندن در راستای انجام اقدامات ضدایرانی شکل گرفته باشد.

البته ناگفته نماند رویای براندازی نظام ایران معطوف به بن سلمان و ترامپ نیست و روسای جمهور سابق آمریکا و برخی از رهبران کشورهای عربی در گذشته هم در این اندیشه بوده و برای عملیاتی کردن آن هزینه های هنگفتی کردند ولی هربار ناکام ماندند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار