پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است

عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است وزیر امور خارجه گفت: ما هنوز در موقعیتی نیستیم که احتیاجی به حضور آژانس باشد؛ هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 19
کد خبر: ۲۷۶۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه کشورمان امروز شنبه ۳۰ فروردین ماه، پس از پایان برنامه‌ریزی شده دومین دور از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و ایالات متحده در محل سفارت عمان در رم درباره حضور رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در رم همزمان با برگزاری گفت‌و‌گو‌ها میان تهران و واشنگتن گفت: طبیعی است که نقش آژانس در یک توافق احتمالی نقش مهمی خواهد بود، چون مسئولیت راستی‌آزمایی و نظارت بر تعهدات ایران در حوزه برنامه هسته‌ای با آژانس است و ما هم هیچ نهاد دیگری را برای راستی‌آزمایی در این خصوص قبول نداریم.

وزیر خارجه با اشاره به ضرورت در جریان شرایط قرار گرفتن آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: ما هنوز در موقعیتی نیستیم که احتیاجی به حضور آژانس باشد. البته گاهی اوقات در حین مذاکرات هم دیدگاه‌های کارشناسی آژانس می‌تواند کمک کند. ما در گذشته هم در زمان مذاکرات بعضاً از کارشناسان آژانس دعوت کردیم یا با خود مدیرکل آژانس مشورت‌هایی را انجام دادیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: در این سفر، آقای گروسی به ابتکار خود و برای ملاقات با مقام‌های ایتالیایی به رم آمد و ظاهراً با استیو ویتکاف هم ملاقات داشته است. اینکه ایشان در جریان روند مذاکرات قرار بگیرد، مثبت است و من هم در تهران با ایشان ملاقات داشتم و شاید اگر آن ملاقات در تهران نبود، من هم در رم با ایشان دیدار می‌کردم.

عراقچی در پایان خاطرنشان کرد: آژانس بخشی از این روند خواهد بود و نقش مهمی هم خواهد داشت. حضور ایشان مفید است، اما در داخل مذاکرات هنوز خیر، چرا که هنوز به مرحله‌ای نرسیدیم که نیاز به این کار باشد./ مهر 

کلمات کلیدی: عراقچی مذاکرات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha