وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

رگبار و رعدوبرق در راه است/پیش‌بینی وضعیت جوی ۵ روزه کشور

رگبار و رعدوبرق در راه است/پیش‌بینی وضعیت جوی ۵ روزه کشور رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا شرایط جوی ایران را همراه با گردوخاک پیش‌بینی کرد و از ادامه بارش‌ پراکنده و وزش باد شدید در مناطق مختلفی از کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 20
کد خبر: ۲۷۶۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیاییان پیش‌بینی پنج روزه وضعیت جوی را در سطح استان‌های ایران را تشریح کرد و گفت: امروز (۳۱ فروردین‌ماه) نواحی شمالی استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی با بارش پراکنده همراه است. 

آغاز اردیبهشت با جوی آرام در اغلب مناطق 

وی افزود: دوشنبه (اول اردیبهشت‌ماه) بیشتر مناطق ایران با جوی آرام روبروست و تنها در ساعات بعد از ظهر و شب در نواحی شمالی استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل همچنین ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر، رگبار پراکنده و وزش باد پیش‌بینی شده است.

رگبار و رعد و برق؛ وزش باد شدید و گردوخاک

به گفته وی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت‌ماه) در طول برخی ساعات، برای برخی از نقاط در استان‌های نواحی شمال غرب، سواحل غربی خزر، ارتفاعات و دامنه‌های البرز غربی و جنوب غرب ایران رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقتِ گاهی همراه با گردوخاک مورد انتظار است و چهارشنبه (۳ اردیبهشت‌ماه) ارتفاعات رشته کوه البرز و بخش هایی از نواحی شمال غرب و شمال شرق با رگبار پراکنده همراه می‌شود. 

پیش‌بینی رگبار پراکنده تا روزهای پایانی هفته 

ضیاییان گفت: پنجشنبه (۴اردیبهشت‌ماه) نیز برای برخی از مناطق شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی رگبار پراکنده و وزش باد پیش‌بینی شده است. 

گردوخاک دست بردار نیست

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در خصوص وقوع پدیده گردو خاک نیز توضیحاتی ارائه کرد و افزود: در طول یکشنبه نوار شرقی ایران با وزش باد شدید و گاهی گردوخاک همراه است همچنین طی اواخر روز دوشنبه ورود گردوخاک از شمال عربستان به نواحی مرزی جنوب غرب ایران دور از انتظار نیست. سه شنبه نیز علاوه بر نواحی شمال غرب، جنوب و جنوب شرق ایران نیز با وزش باد شدید روبروست که به همین سبب وقوع گردوخاک در برخی مناطق جنوبی پیش‌بینی شده است. 

ایران گرم می‌شود

وی ادامه داد: امروز تا آخر هفته جاری روند افزایش نسبی دما، پیش روی تمامی مناطق ایران است همچنین امروز شرق خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج پیش‌بینی می‌شود.

پیش‌بینی هواشناسی کشور از وضعیت جوی تهران 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (اول اربیهشت‌ماه) کمی ابری تا قسمتی ابری، گاهی افزایش ابر و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۲ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۲ اردیبهشت‌ماه) با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

سردترین و گرم‌ترین مراکز استان

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (اول و ۲ اردیبهشت‌ماه) اهواز با دمای ۳۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهر کرد با دمای ۲ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور خواهد بود.

صحت پیش‌بینی هواشناسی در زمانی یک هفته حدود ۸۰ درصد است. /ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار