قیمت گوشت قرمز امروز ۳۰ آذر ۱۴۰۴ + جدول دارندگان خودرو حتما بخوانند/ سهمیه بنزین این خودروها حذف نمی‌شود پیش فروش سایپا ویژه شب یلدا ۱۴۰۴؛ شرایط، قیمت و زمان تحویل قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ + جدول آغاز مسدودسازی کارت‌های بازرگانی فاقد اعتبار + جزئیات حقوق آذر ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری واریز شد آخرین مهلت ثبت نام فروش جدید ایران خودرو + زمان قرعه کشی لبنیات از این تاریخ ارزان می‌شود + جزئیات تغییر قیمت برخی اقلام لبنی فروش ایران خودرو آذر ۱۴۰۴ بدون بلوکه پول؛ آخرین مهلت ثبت نام ایران خودرو چه زمانی است؟ + زمان قرعه کشی اعلام جزئیات هزینه و عملکرد پروژه بارورسازی ابرها در کشور آخرین قیمت گوشت قرمز؛ امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ مهلت ثبت نام خودروهای وارداتی تمدید شد/ راهنمای کامل سامانه ثبت نام ثبت نام خودروهای وارداتی برای متقاضیان قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول آخرین قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ در اولین روز هفته اعلام شد

جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری درباره جزئیات تغییرات حقوق بازنشستگان بر اساس اجرای متناسب‌سازی توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 22
کد خبر: ۲۷۶۱۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت میرزایی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فرآیند متناسب‌سازی در سال ۱۴۰۴ اجرا می‌شود که ۳۰ درصد از فرآیند متناسب‌سازی و ۲۰ درصد افزایش سنواتی حق بیمه است که این دو در حکم بازنشستگان در اردیبهشت اعمال می‌شود.

وی افزود: این فرآیند از روز گذشته آغاز و چهارشنبه به پایان می‌رسد، برای اینکه یک دستورالعمل اجرایی می‌خواست که دیروز بعدازظهر در اختیار ما قرار گذاشته شد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تأکید کرد: ما برای اینکه بازنشستگان بتوانند بودجه خانوار خود را مدیریت کنند روز پایان فروردین علی‌الحساب بر اساس حکم اسفند ۱۴۰۳ مبلغی را پرداخت کردیم. اما مابه‌التفاوت این ۲۰ درصد سنواتی و ۳۰درصد متناسب‌سازی پس از اصلاح احکام بازنشستگان که در حال انجام و ان‌شاءالله تا آخرین هفته این چهارشنبه به‌حساب بازنشستگان واریز می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا در مجموع ۵۰ درصد به حقوق بازنشستگان اضافه خواهد شد، گفت: در مجموع اعداد و ارقام افزایشی ۵۰ درصد نیست، این در واقع ضرب این ضرایب در همدیگر است، به این معنا که حقوق بازنشستگان هر آن مقداری که بوده ۲۰ درصد در آن ضرب می‌شود و بعد از آن هم ۳۰ درصد از ۱۰۰ درصد متناسب‌سازی به آن حقوق بازنشستگان اضافه می‌شود.

میرزایی درباره چگونگی تغییر حقوق بازنشستگان، عنوان کرد: ما اگر یک میلیون و ۷۰۰ هزار بازنشسته داریم به تعداد این بازنشستگان، بر اساس سنوات شغلی، سال بازنشستگی، رتبه و شرایط خاصی مانند ایثارگری و برخورداری از سابقه مدیریت و موارد دیگر حکم آنها متفاوت خواهد بود. به این معنا که به تعداد بازنشستگان احکام وجود دارد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: مابه‌التفاوت باقی‌مانده ۲۰ درصد سنواتی و ۳۰ درصد همسان‌سازی تا سوم اردیبهشت پرداخت می‌شود و پس از آن اردیبهشت‌ماه هم پرداخت‌ها به بر اساس روال عادی صورت می‌گیرد./مشرق

ارسال نظر