سهام عدالت جاماندگان تعیین تکلیف می‌شود؟ جزئیات طرح جدید معوقات اردیبهشت بازنشستگان چه زمانی واریز می‌شود؟ جزئیات جدید قیمت هر شانه تخم مرغ چقدر شد؟ حقوق ریالی، داروی دلاری؛ بازنشستگان زیر بار هزینه‌های درمانی کمر خم کردند قیمت دلار امروز جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵ روایت تازه از حادثه فلای‌دبی/ ادعای ارتباط کمک‌خلبان با ایران رد شد پانسیون‌نشینی در تهران/ اجاره اتاق یک‌نفره در تهران تا ۲۵ میلیون در ماه؟ خبر خوش برای تهران، سد کرج پر آب شد مداخله 2 میلیارد دلاری؛ بانک مرکزی چگونه ترمز دلار را می‌کشد؟ شناسنامه‌دار شدن کارت‌های آزاد سوخت در سراسر کشور تا ۳ ماه آینده قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۵/۰۷/۱۰ تغییر مهم در تورم شهریور؛ فشار قیمت‌ها از خوراکی به خدمات منتقل شد نسخه مدنی‌زاده برای افزایش درآمد مالیاتی پروازهای ایران و عراق به زودی از سرگرفته می شود هواپیماها در آسمان عربستان سرگردان شدند سوخت‌گیری با کارت بانکی در تهران کلید خورد

آغاز واگذاری زمین‌های مسکن ملی به این خانوار

آغاز واگذاری زمین‌های مسکن ملی به این خانوار فرماندار بم از آغاز واگذاری زمین‌های طرح اقدام ملی مسکن به متقاضیان واجد شرایط خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 22
کد خبر: ۲۷۶۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وحدت عیدی اول اردیبهشت در بازدید از پروژه آماده‌سازی زمین‌های طرح مسکن ملی در شهر جدید شهید سلیمانی، اعلام کرد: پس از تعویض پیمانکار و پیشرفت ۲۰ درصدی عملیات آماده‌سازی معابر به طول ۱۴ کیلومتر، قرارداد واگذاری زمین به ۸۰۰ نفر از متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن و ۲۵۰ نفر دیگر در اولین فرصت آغاز خواهد شد.

وی افزود: در فاز اول، زمین برای هزار و ۳۹۰ نفر از مجموع هشت هزار نفر واجد شرایط، در این شهرک ۷۳ هکتاری تأمین می‌شود.

فرماندار بم با اشاره به اینکه پیمانکار جدید با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان، در حال آماده‌سازی ۲۴۰ هزار متر مربع از معابر است، بر اولویت آماده‌سازی معابر اصلی و واگذاری زمین به صورت بلوک به بلوک تأکید کرد.

وی با اشاره به تأیید این طرح در شورای عالی مسکن و شهرسازی و انجام مطالعات کارشناسی دقیق، از همکاری اداره کل راه و شهرسازی برای تسریع روند کار قدردانی کرد و اطمینان داد که واگذاری زمین بصورت منظم و با هدف حفظ و توسعه باغ‌شهر بم انجام خواهد شد.

عیدی همچنین در بازدید از پروژه‌های سرمایه‌گذاری در بخش مرکزی بم، با تأکید بر اهمیت حمایت از سرمایه‌گذاران، این موضوع را خط قرمز خود دانست.

فرماندار بم با بیان اینکه ما برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن می‌کنیم، افزود: باید محدودیت‌های موجود بر سر راه سرمایه‌گذاران برداشته شود تا آنها بتوانند براحتی در پیشبرد اهداف نظام و تحقق شعار سال گام بردارند.

وی با اشاره به اهمیت امنیت سرمایه‌گذاری، تأکید کرد: نباید اجازه دهیم هیچ سرمایه‌گذاری از استان فراری شود.

عیدی با تأکید بر حمایت از سرمایه‌گذاران، گفت: کسانی که برای تولید سرمایه می‌آورند، کارشان بسیار مقدس است و ما در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

وی با اشاره به اهمیت تولید برای توسعه و پیشرفت کشور، افزود: سرافرازی کشور به پشتوانه تولید است و ارکان توسعه و پیشرفت کشور بر محور تولید استوار است. نسبت به مشکلات تولیدکنندگان بی‌تفاوت نیستیم و تلاش می‌کنیم تا این مشکلات برطرف شود.

فرماندار بم، احساس مسئولیت همه دستگاه‌ها را در این زمینه مهم دانست و افزود: انتظار داریم همه ادارات فعال باشند و روی رفع موانع سرمایه‌گذاری کار کنیم.

وی همچنین از پیگیری برخی موضوعات در سطح ملی خبر داد و در پایان خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های لازم برای استقرار واحدهای صنعتی و کشاورزی در بم فراهم است و امیدواریم شاهد حضور بیشتر سرمایه‌گذاران در این منطقه باشیم تا بتوانیم به اشتغال کمک کنیم./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار