دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس و هراز

سرپرست پلیس راه مازندران با بیان این که، در زمان حاضر شاهد ترافیک ۱۰ کیلومتری در جاده چالوس هستیم، گفت: تردد خودرویی در مسیر جنوب به شمال هراز و فیروزکوه در زمان حاضر سنگین است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 24
کد خبر: ۲۷۶۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ هادی عبادی روز پنچشنبه با اشاره به ترافیک ۱۰ کیلومتری در محدوده پل زنگوله تا سیاه‌بیشه محور کندوان، اضافه کرد: شاهد روز پرترافیک در مسیر شمال هستیم که در صورت ترافیک سنگین اعمال محدودیت یک‌طرفه بار دیگر اعمال خواهد شد.

وی با بیان این که، محور کندوان از ساعت ۱۰ تا ۱۷ امروز به برای مدیریت ترافیک از سمت جنوب به شمال یکطرفه شده بود، گفت: این طرح اکنون با توجه به حجم تردد از مسیر شمال به جنوب لغو شد.

عبادی با اعلام اینکه ترافیک در محور هراز هم پرحجم و ترافیک سه کیلومتری شد، بیان کرد: هم‌اکنون در محدوده چلاو آمل شاهد ترافیک سنگین است.

ترافیک ۱۰ کیلومتری در جاده چالوس/ تردد خودرویی در هراز سنگین است

وی گفت: تردد خودروها در محورهای سوادکوه به‌صورت سنگین گزارش شده و محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته هم از ظهر روز گذشته -چهارشنبه- در جاده‌های شمال آغاز شد.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره‌های ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه‌روزی آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

بر اساس آمارها سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است.

مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است./رویداد24

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار