سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

تصادف شدید در خاوران دو کشته برجای گذاشت

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از جان‌باختن دو سرنشین خودروی سواری در پی برخورد شدید با بلوک‌های نیوجرسی در جاده خاوران خبر داد؛ این حادثه ظهر امروز در محدوده دوربرگردان توتک رخ داد و عملیات نجات با حضور سریع نیروهای آتش‌نشانی انجام شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 25
کد خبر: ۲۷۶۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر جلال ملکی در تشریح این حادثه گفت: ساعت ۱۲:۲۵ ظهر امروز، یک مورد حادثه رانندگی در مسیر غرب به شرق جاده خاوران، حوالی دوربرگردان منطقه توتک به سامانه ۱۲۵ اعلام شد که بلافاصله نیروهای دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: آتش‌نشانان در مدت تنها ۴ دقیقه به محل حادثه رسیدند و  بررسی‌ها نشان داد یک دستگاه خودروی سواری رنو پی‌کی به دلایل نامشخصی از مسیر خود منحرف شده و به‌ شدت با بلوک‌های نیوجرسی برخورد کرده است.

ملکی افزود: در زمان وقوع حادثه، یک مرد و یک زن حدوداً ۶۵ ساله در خودرو حضور داشتند که به علت شدت ضربه، هر دو نفر در داخل خودرو گرفتار شده بودند. آتش‌نشانان با استفاده از تجهیزات نجات، عملیات رهاسازی را آغاز کردند و موفق شدند این دو نفر را از داخل خودرو خارج کنند.

سخنگوی آتش‌نشانی تهران با ابراز تأسف از نتیجه این حادثه گفت: متأسفانه طبق اعلام عوامل اورژانس مستقر در صحنه، هر دو سرنشین بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده‌اند.

وی در پایان تصریح کرد: پس از ایمن‌سازی محل و انتقال خودرو به محل امن، صحنه برای بررسی‌های تکمیلی به پلیس راهور تحویل داده شد./خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار