تمجید رهبر معظم انقلاب از رفتار متین، شجاعانه و وقت‌شناسانه ملت ایران در مقابل تهاجم رژیم صهیونی سخنگوی دولت: برخی اوقات برای مقابله با حملات سایبری، مجبور به کاهش سرعت اینترنت هستیم/ حمله سایبری به بانک‌های «سپه» و «پاسارگارد» در عملکرد بوده، نه دارایی مردم بیانیه نمایندگان مجلس: انتقامی سخت در انتظار رژیم صهیونیستی است/ قدردانی از مواضع حق‌طلبانه دولت پزشکیان: با وحدت ملی از هر بحرانی عبور می‌کنیم سپاه: موج یازدهم عملیات وعده صادق ۳ با موشک‌های نسل اول فتاح انجام شد ۵ جاسوس اسرائیل در خرم‌آباد، بروجرد و دورود دستگیر شدند حمله ناکام دشمن به پادگان شهید زین‌الدین ابهر سخنگوی عملیات وعده صادق: به آسمان سرزمین‌های اشغالی تسلط کامل یافته‌ایم انهدام یک پهپاد ناشناس در ملایر توضیحات بهروزآذر در خصوص ارسال «پیامک‌های کشف حجاب»: نگران نباشید، هیچ توقیف یا جریمه‌ای اعمال نمی‌شود عامل موساد در کارگاه تولید مواد منفجره دستگیر شد سخنگوی وزارت دفاع: سپاه موشکی جدید به اسرائیل شلیک کرده/دست نیرو‌های مسلح پُر است در جلسه غیرعلنی امروز مجلس چه گذشت راننده مجلس در حمله رژیم اسرائیل به شهادت رسید اطلاعیه سپاه پاسداران درباره هدف قراردادن موساد و آمان

سرلشکر صفوی: پیروزی انقلاب و دفاع مقدس بدون نقش زنان ممکن نبود

سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی مشاور عالی فرمانده کل قوا گفت: بدون همراهی زنان، همسران، خواهران در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، نه انقلاب به پیروزی می‌رسید، نه در جنگ پیروزی می‌شدیم. من معتقدم خانم‌ها چه در نقش مادر، چه در نقش همسر، چه در نقش خواهر شریک پیروزی‌های بزرگ ایران در انقلاب و دفاع مقدس هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 26
کد خبر: ۲۷۶۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی مشاور عالی فرمانده کل قوا و رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید قاسم سلیمانی در سیصد و شصت و هفتمین شب خاطره که با عنوان با همان تنهایان روایت همسران فرماندهان، پزشکان و امدادگران با حضور سرداران سال‌های جنگ تحمیلی، همچون سرلشکر رحیم صفوی، سردار ابوالقاسم فروتن، سردار نصرالله فتحیان، دکتر سید مسعود خاتمی و همسران آنان و بسیاری دیگر از سرداران و پزشکان در سالن اندیشۀ حوزۀ هنری تهران برگزار شد، با تاکید بر اهمیت روایتگری اظهار داشت: بعد از جنگ، از گفتن خاطرات جنگ پرهیز داشتم، حضرت آقا نه یک مرتبه، نه دو مرتبه، سه مرتبه به من فرمودند چرا خاطراتت را نمی‌گویی. دفعه آخر فرمودند: چند مرتبه به شما بگویم، باید امثال شما خاطره بگوید. باید یک جمعی، ۱۰ نفره، ۲۰ نفره از فرماندهان قدیمی که درست و دقیق حرف می‌زنند را جمع کنید و نهضت خاطره‌گویی ایجاد کنید. به مراکز آموزشی ارتش، سپاه، وزارت دفاع، فراجا بروید، هر سال ۴۰۰ هزار تا ۵۰۰ هزار سرباز و افسر جوان به این مراکز می‌آیند که جنگ را ندیده‌اند، بروید و برای آنها بگویید جنگ چطور بود، چطور جنگیدید و چگونه سپاه تشکیل شد.

بنا بر روایت مهر، رئیس هیئت امنای مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت با اشاره به تاکید امام خمینی (ره) بر نقش آفرینی زنان در پیشبرد انقلاب اسلامی و حضور آنها در برهه‌های مهم تاریخ معاصر ایران گفت: بعد از کشتار میدان شهدا، من از ایران فراری بودم و در فرانسه در خدمت امام (ره) بودم، یکی از بزرگان آمد و سوال را اینگونه مطرح کرد که حضرت امام (ره) به ما ایراد می‌گیرند که شما می‌خواهید راهپیمایی و تظاهرات کنید، چرا خانم‌ها را می‌آورید؟ حالا خانم‌ها را می‌آورید، چرا بچه‌ها را می‌آورید؟ ما جواب اینها را چگونه بدهیم، امام (ره) با صراحت فرمودند در این انقلاب همه باید بیایند، خانم‌ها، بچه‌ها، بزرگ‌ترها، کوچکترها و یک قدم عقب‌نشینی نکنید.
این فرمانده جنگ تاکید کرد: بدون همراهی زنان، همسران، خواهران در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، نه انقلاب به پیروزی می‌رسید، نه در جنگ پیروزی می‌شدیم. من معتقدم خانم‌ها چه در نقش مادر، چه در نقش همسر، چه در نقش خواهر شریک پیروزی‌های بزرگ ایران در انقلاب و دفاع مقدس هستند.

سرلشکر صفوی همچنین بخش‌هایی از نامه‌های عاشقانۀ خود و همسرش در سال‌های آغاز جنگ به یکدیگر را خواند و گفت: هرچند ما در حال جنگ بودیم، اما از عشق سخن می‌گفتیم و این روحیۀ عاشقانه بر سراسر جنگ تحمیلیِ ما حاکم بود./خبر انلاین

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار