بلبشوی مدیریتی استانداری تهران درباره آلودگی هوا/ کارگروه، ادعای دبیر را «شایعه کذب» نامید! پیش‌بینی ۲۷۴ روز پیش رئیس قوه قضاییه درست بود تکذیب اجرای طرح زوج و فرد در تهران از در منازل در شرایط عادی این استان‌ها امسال بیشترین بارش برف را تجربه خواهند کرد چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند آخرین وضعیت ترافیکی کشور/ چند محور مسدود شد تصمیم‌های دودآلودتر از هوای تهران؛ طرح زوج‌وفرد چگونه یک‌شبه اعلام و لغو شد؟ علت مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج در سمیرم حالت بزرگسال «چت‌جی‌پی‌تی» در سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی

۳۰۰ مصدوم حادثه بندرعباس بستری شدند/اعزام بیماران به تهران

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: در حال حاضر ۳۰۰ بیمار در بیمارستان‌های بندرعباس بستری هستند و خدمات درمانی لازم به سرعت به آنان ارائه شده است. بیماران در شرایط پایداری قرار دارند و پیش‌بینی می‌شود تا صبح تعداد زیادی از آنان ترخیص شوند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۷ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 26
کد خبر: ۲۷۶۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر، در پی وقوع حادثه در هرمزگان اعلام کرد: بلافاصله پس از وقوع حادثه، عملیات جستجو و نجات آغاز شد و حدود هزار مجروح با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و جمعیت هلال احمر تحت درمان قرار گرفتند.

وی افزود: در حال حاضر 300 بیمار در بیمارستان‌های بندرعباس بستری هستند و خدمات درمانی لازم به سرعت به آنان ارائه شده است. بیماران در شرایط پایداری قرار دارند و پیش‌بینی می‌شود تا صبح تعداد زیادی از آنان ترخیص شوند.

کولیوند با قدردانی ویژه از رئیس دانشگاه علوم پزشکی و کادر درمان بیمارستان‌ها اظهار کرد: کار درمانی بسیار سنگین بود اما همکاران ما با جان و دل فعالیت کردند. بیماران نیازمند جراحی، بلافاصله عمل شدند و همه اقدامات تشخیصی نظیر سی‌تی‌اسکن و MRI نیز انجام شده است. بیماری بدون تعیین تکلیف در بیمارستان‌ها باقی نمانده است.

رئیس جمعیت هلال احمر اضافه کرد: چند بیمار که نیاز به حمایت‌های بیشتر داشتند، امشب با هماهنگی اورژانس به تهران اعزام می‌شوند تا ادامه درمان در آنجا صورت گیرد.

کولیوند همچنین گفت: عملیات اطفای حریق همچنان ادامه دارد، اما خوشبختانه آتش تحت کنترل درآمده و به دیگر کانتینرها و مناطق اطراف سرایت نکرده است.

وی با اشاره به وفاق و هماهنگی کامل میان دستگاه‌های امدادی، درمانی، امنیتی و مسئولان استانی تصریح کرد: جا دارد از همه دستگاه‌ها و همکاران به ویژه دانشگاه علوم پزشکی و اورژانس‌ها که با آماده‌باش کامل تخت‌ها، روند خدمت‌رسانی را مدیریت کرده‌اند، تشکر کنم.

کولیوند در پایان اظهار کرد: این اقدامات به اطلاع معاون اول رئیس‌جمهور، رئیس دفتر رئیس‌جمهور و سایر مسئولان کشوری رسیده است. همچنین دکتر ظفرقندی نیز در تماس مستمر با تیم درمانی است و سلام و خدا قوت ایشان به امدادگران و کادر درمان ابلاغ شده است./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار