طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است توضیحات شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د سخنگوی قوه قضائیه: پیشگیری اجتماعی را از سرچشمه‌ها آغاز کنیم

تأخیر پرداخت بیمه سلامت و افزایش داروخانه‌ها عامل کمبود شیرخشک نوزاد

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد تاخیر در پرداخت بیمه سلامت و افزایش تعداد داروخانه‌ها را از علل اصلی کمبود عرضه شیرخشک نوزاد اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 27
کد خبر: ۲۷۶۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ هانی تحویل زاده رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: زنجیره تامین شیرخشک شامل تولیدکننده و توزیع کننده است که اکنون تولیدکنندگان بدلیل افزایش چندبرابری قیمت ارز ترجیحی با کمبود نقدینگی روبرو هستند و توزیع کنندگان با تاخیر پرداخت مابه التفاوت بیمه سلامت روبرو هستند.

وی با بیان اینکه تولید شیرخشک در حال انجام است، افزود: سال گذشته ۱۰ میلیون قوطی شیرخشک بیشتر تولید شد که این میزان نیاز به نقدینگی دارد.

تحویل زاده با بیان اینکه در فروردین ماه ۶.۵ میلیون قوطی شیرخشک تولید شد، گفت: بنابر آمار مصرف ماهانه کشور ۶ میلیون قوطی است، اما بدلیل زمان سررسید تسهیلات دریافتی کارخانه های تولیدی و افزایش چندبرابری ارز ترجیحی، تولیدکنندگان نیاز به نقدینگی بیشتری دارند که اگر مشکل نقدینگی تولیدکننده حل نشود، با مشکل عرضه در ماه های آتی روبرو خواهیم شد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد با اشاره به علل کمبود شیرخشک در داروخانه ها بیان کرد: تاخیر بیمه سلامت در پرداخت به داروخانه ها و افزایش تعداد داروخانه ها طی سال های اخیر از علل اصلی کمبود عرضه شیرخشک محسوب می شود. گفتنی است با افزایش تعداد داروخانه ها از ۹ هزار به ۱۶ هزار داروخانه ها، بدیهی است که ۳۰ تا ۴۰ درصد داروخانه ها شیرخشک نداشته باشند.

وی با بیان اینکه قیمت شیرخشک یک‌پنجم کشورهای همسایه است، گفت: قیمت شیرخشک توسط بیمه سلامت پایین نگه داشته می شود که این امر منجر به قاچاق معکوس و مصرف بی رویه شده است. گفتنی است که قیمت هر قوطی حدود ۱۸۰ تا ۲۲۰ هزارتومان است که ۱۰۰ هزارتومان آن توسط بیمه سلامت پرداخت می شود. درحالیکه پرداخت پول توسط بیمه سلامت باید حذف شود و یارانه مستقیم به خانوارها پرداخت شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار