تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

رکورد ۱۳۷ میلیارد دلاری صادرات غیر نفتی عربستان خبرساز شد

عربستان سعودی اعلام کرد در سال ۲۰۲۴ با ثبت رکوردی جدید توانسته بیش از ۱۳۷ میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 27
کد خبر: ۲۷۶۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری دولتی عربستان سعودی اعلام کرد صادرات غیرنفتی این کشور در سال ۲۰۲۴ به بالاترین حد خود یعنی ۵۱۵ میلیارد ریال عربستان (۱۳۷.۲۹ میلیارد دلار) رسیده است و مسوولان به تلاش خود برای تنوع بخشیدن به اقتصاد و کاهش وابستگی به نفت ادامه می‌دهند. صادرکننده پیشرو نفت جهان میلیاردها دلار برای دستیابی به طرح چشم‌انداز ۲۰۳۰ خود سرمایه‌گذاری می‌کند که بر کاهش وابستگی به نفت و صرف هزینه بیشتر برای زیرساخت‌ها برای تقویت صنایعی مانند گردشگری، ورزش و تولید تمرکز دارد.

بر اساس گزارش رویترز، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۴ به بیش از ۱۸۰ کشور صادرات داشته است که ۶۸ درصد از کل حجم صادرات آن را کالاهای پتروشیمی تشکیل داد. خبرگزاری دولتی عربستان سعودی (SPA) افزود که صادرات غیرنفتی نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد و از زمان آغاز برنامه چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان سعودی بیش از ۱۱۳ درصد افزایش یافته است.

عربستان سعودی گزارش سالانه ۲۰۲۴ خود را برای طرح چشم‌انداز ۲۰۳۰ پادشاهی اعلام کرد که در آن پادشاهی سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی به ارزش ۷۷.۶ میلیارد ریال (۲۰.۶۹ میلیارد دلار) جذب کرده است.

این کشور هدف خود را برای جذب ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی سالانه تا پایان دهه تعیین کرده است.

ارسال نظر