خبر خوش برای بازنشستگان/ احکام جدید با افزایش ۵۰ درصدی صادر شد سیر نزولی قیمت‌ها در بازار طلا و ارز/دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد زمان واریز مابه‌التفاوت همسان‌سازی و افزایش سنواتی بازنشستگان یارانه نقدی دهک‌های ۴ تا ۷ واریز شد واریز حقوق فروردین بازنشستگان کشوری بر مبنای حکم حقوق سال ۱۴۰۳ گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی مطابق سال ۱۴۰۳ اخذ می‌شود جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ واریز اعتبار گام سوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهارم تا هفتم از فردا قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۴/۰۱/۲۶ ابلاغ اصلاحات جدید تعرفه‌ای از سوی هیات دولت جزئیات بسته حمایتی مسکن/ دو نوع وام به مستاجران پرداخت می‌شود «تقلب» در ساختار خانواده برای دریافت «یارانه» معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از امشب پرداخت می‌شود سقوط آزاد طلا و سکه در بازار/ طلا ۶میلیونی شد

این پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ را از دست ندهید

شاخص کل بورس امروز و در پایان معاملات با ریزش همراه بود. نکات مهم برای بورس فردا را از دست ندهید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 27
کد خبر: ۲۷۶۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بازار سهام روز یکشنبه سوار بر موج هیجانات منفی معامله‌گران ریزشی شد. بزرگان بازار با افت قیمت سهام روبرو شدند و شاخص کل بورس بیش از ۳۴ هزار واحد پایین رفت. ریزش شاخص هم‌وزن اما کمتر بود و نشان می‌داد که سهام کوچک، کمتر از سهم‌های بزرگ که عموما دلاری نیز هستند، تحت تاثیر هیجانات بازار قرار گرفته است.

با این حال اما امواج منفی معاملات روز یکشنبه، روند صعودی و امیدبخش بازار را متوقف کرد تا مشخص شود که هیجان همچنان حاکم اصلی بازار سهام است.

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

اگرچه معاملات روز یکشنبه بازار سهام با سرخپوشی ۵۵ درصد از نمادهای معاملاتی روبرو شد اما جریان پول حقیقی و ثبت سفارش‌های خرید در پایان بازار این امید را زنده نگه داشت که بورس با گذر از هیجان منفی انفجار بندر شهیدرجایی دوباره به روال منطقی بازگردد. به‌ویژه اینکه سهام کوچک و متوسط بازار در جریان داد وستدهای روز یکشنبه وضعیت نسبتا مساعدی داشتند.

در این بین، قیمت دلار نیز که روز یکشنبه از مرز ۸۴ هزار تومان عبور کرده بود، تا پایان معاملات نقدی روزانه به تدریج کاهشی شد و به کانال ۸۲ هزار تومانی سقوط کرد. حتی بازار طلا و سکه نیز بخشی از هیجان منفی را تخلیه کرد و در قیمت‌های پایین‌تری نسبت به زمان گشایش بازار قرار گرفت.

بر همین اساس به نظر می‌رسد بازار سهام روز دوشنبه را با هیجانات کمتری سپری کند و خرید و فروش سهام در وضعیت منطقی‌تری انجام شود. با این حال معامله‌گران باید از صف‌نشینی‌های هیجانی بازار چه در سمت خرید و چه در سمت فروش پرهیز کنند.

ارسال نظر
آخرین اخبار