قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

پیام گروسی در ایکس در واکنش به قطعی گسترده برق در اسپانیا

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه در پی قطعی گسترده برق در اسپانیا اعلام کرد که وضعیت نیروگاه‌های هسته‌ای این کشور پایدار است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۶ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 28
کد خبر: ۲۷۶۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه در پی قطعی گسترده برق در اسپانیا اعلام کرد که وضعیت نیروگاه‌های هسته‌ای این کشور پایدار است.

گروسی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به همراه نهاد نظارتی هسته‌ای اسپانیا تایید کرده که وضعیت پایدار و تحت کنترل بوده و هیچ تاثیری بر ایمنی یا امنیت هسته‌ای نداشته است.»

وی افزود: «برخی از نیروگاه‌های هسته‌ای از برق پشتیبان خارج از سایت استفاده می‌کنند و به آرامی درحال بازیابی منابع برقی خود هستند.»

اسپانیا، پرتغال و بخش‌هایی از فرانسه، روز دوشنبه، در پی مشکلات شبکه اروپا، با قطعی برق روبرو شدند و میلیون‌ها نفر بدون برق ماندند.

دولت اسپانیا برای یک جلسه اضطراری در مونکلوا، تشکیل جلسه داده و در حال بررسی وضعیت است. از شهروندان خواسته شده است که برای جلوگیری از مسدود شدن خطوط، فقط در مواقع اضطراری واقعی با ۱۱۲ تماس بگیرند.

ساکنان آندورا و بخش‌هایی از فرانسه که با اسپانیا هم‌مرز هستند نیز گزارش داده‌اند که دچار قطعی برق شده‌اند.

علت قطعی برق هنوز مشخص نیست. دو شرکت بزرگ برق اندسا و ایبردرولای اسپانیا، در حال بررسی این حادثه هستند. با این حال، رسانه‌های داخلی از مشکلاتی در شبکه برق اروپا خبر می‌دهند که شبکه‌های ملی در این کشور را تحت تاثیر قرار داده است.

بر اساس گزارش یورونیوز، شرکت ملی برق REN پرتغال، اعلام کرد که آتش‌سوزی در جنوب غربی فرانسه، در کوه آلاریک که به یک خط برق ولتاژ بالا بین پرپینیان و شرق ناربون آسیب رساند، نیز به عنوان یکی از علل احتمالی شناسایی شده است./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار