رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

اردوغان: در غم مردم ایران شریک هستیم

اردوغان: در غم مردم ایران شریک هستیم رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه وقوع حادثه ناگوار و تلخ انفجار بزرگ بندر شهید رجایی در بندرعباس را تسلیت گفت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 28
کد خبر: ۲۷۶۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ اردوغان عصر امروز دوشنبه پس از نشست کابینه به حادثه انفجار در بندرعباس اشاره‌کرده و گفت: از طرف کشورم و ملتم به برادران ایرانی که در انفجار روز شنبه در بندرعباس جان خود را از دست دادند، تسلیت می‌گویم.

رئیس جمهور ترکیه اضافه کرد: در این حادثه که شمار زیادی کشته و مجروح داشت، در غم مردم ایران شریک هستیم.

مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان از ‌افزایش جانباختگان انفجار بندر شهید رجایی به ۷۰ خبر داد و اظهار داشت: عملیات لکه‌گیری ‌در مراحل پایانی قرار دارد.

وی با بیان اینکه در پی فروکش‌کردن آتش و مهار آتش مهیبی که وجود داشت کار امداد و نجات ادامه پیدا کرد، افزود: در کنار تلاش‌های آتش‌نشانان، اقداماتی جدی برای مدیریت بحران و جابه‌جایی کانتینرها انجام گرفته است.

وی با بیان اینکه ‌بندر شهید رجایی ۲۴۰۰ هکتار است که ۱۵ هکتار آن مربوط به منطقه حادثه دیده است، گفت: هرچند این نقطهٔ کوچکی در پهنه بندر است ولی مهیب بودن انفجار و آتش‌سوزی شرایطی را ایجاد کرد که این بحران چندوجهی باشد./همشهری آنلاین

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار