پلیس‌راه: به‌دلیل فعالیت سامانه بارشی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ آذر از سفر‌های غیرضروری خودداری کنید ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات بارش برف و باران تا جمعه در تهران / هوا سردتر می‌شود مدارس و دانشگاه‌های جنوب استان بوشهر فردا ۲۵ آذر غیرحضوری شد مدارس آذربایجان شرقی در تمام مقاطع تحصیلی سه شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد مدیر مسئول پایگاه خبری «ایرانیان نیوز» به اتهام افترا مجرم شناخته شد هشدار قرمز هواشناسی در استان‌های جنوبی کشور بارش‌های ۲۰۰ میلیمتری برای برخی استان‌ها و حوضه‌های آبریز کشور هشدار طوفان و سیل؛ آماده باش مراکز درمانی از دوشنبه تا جمعه پرتاب لیوان از سوی معلم، دانش‌آموز بهارستانی را راهی بیمارستان کرد کشف گور ۶۲۰۰ ساله یک نوجوان هشدار قرمز هواشناسی برای ۴ استان کشور / جلسه اضطراری وزیر راه جزئیات تعطیلی مدارس فیروزکوه در روز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴  مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ تمدید شد

شناسایی قربانیان فاجعه بندر شهید رجایی با آزمایش DNA

مسئول آزمایشگاه های ژنتیک سازمان پزشکی قانونی کشور، گفت: تاکنون از ۱۹ پیکر ناشناس حادثه بندر شهید رجایی به منظور تطبیق DNA، نمونه برداری شده است. 
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 29
کد خبر: ۲۷۶۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  رضا رئوفیان که به منظور بررسی و نظارت بر نحوه نمونه گیری و تشخیص هویت پیکرهای ناشناس قربانیان حادثه بندر شهید رجایی به استان هرمزگان سفر کرده است، گفت: با توجه به اینکه برخی پیکرهای ارجاعی از طریق معاینه ظاهری قابل شناسایی نیستند، برای تشخیص هویت آنان از روش های تخصصی تر همچون تطبیق DNA استفاده می کنیم.

وی تصریح کرد: در این حادثه نیز با توجه به شدت آن پیکرهای ناشناسی وجود دارند که نمی توان بدون بهره مندی از روش ها و آزمایش های تخصصی نسبت به شناسایی آنها اقدام کرد بنابراین استفاده از روش های تخصصی از جمله تطبیق نمونه ژنتیکی یک ضرورت است.

مسئول آزمایشگاه های ژنتیک سازمان با اشاره به اینکه سازمان پزشکی قانونی کشور در چنین حوادثی با تمام توان و امکانات نسبت به شناسایی و تعیین هویت قربانیان در کوتاه ترین زمان ممکن اقدام می کند، افزود: ضمن تسلیت به همه هموطنانی که عزیزان خود را در این حادثه از دست داده اند، از خانواده های مفقودین حادثه درخواست می کنیم با حفظ آرامش منتظر اعلام نتایج آزمایشات پزشکی قانونی باشند.

دکتر رئوفیان یادآور شد:بستگان درجه یک افرادی که در حادثه بندر شهید رجایی مفقود شده اند برای اخذ نمونه و تطبیق DNA با پیکرهای قربانیان به اداره کل پزشکی قانونی استان محل سکونت خود مراجعه کنند.
دکتر رئوفیان یادآور شد:بستگان درجه یک افرادی که در حادثه بندر شهید رجایی مفقود شده اند برای اخذ نمونه و تطبیق DNA با پیکرهای قربانیان به اداره کل پزشکی قانونی استان محل سکونت خود مراجعه کنند./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار