غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

ایران مسئول کشتن بیش از ۶۰۰ سرباز آمریکایی است / همه گزینه‌ها علیه ایران روی میز است!

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در یادداشتی به مناسبت گذشت ۱۰۰ روز از دولت دوم «دونالد ترامپ» به دستاوردسازی برای او روی آورد و یکی از دستاوردهای ادعایی در این مطلب، «روی میز بودن همه گزینه‌ها علیه ایران» توصیف شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 29
کد خبر: ۲۷۶۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک والتز» مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز سه‌شنبه و در یادداشتی به آنچه «دستاوردهای» دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا خواند، اشاره کرد.

موضوع ایران، یکی از برجسته‌ترین بخش از ادعاهای والتز را تشکیل می‌دهد. او در دفاع از تجاوزات نظامی غیرقانونی آمریکا علیه یمن ادعا کرد: «رئیس‌جمهور ترامپ در تصمیمی جسورانه، حملات خود علیه حوثی‌های مورد حمایت ایران را آغاز کرد. تاکنون بیش از ۸۰۰ حمله علیه حوثی‌ها (انصارالله) انجام داده‌ایم و این حملات تا زمان آزادی کشتیرانی آزاد و توقف یافتن حملات حوثی‌ها به کشتی‌های آمریکایی ادامه خواهد یافت.»

والتز که به سیاست‌های جنگ‌طلبانه علیه ایران مشهور است، مدعی شد: «عملیات رئیس‌جمهور ترامپ علیه حوثی‌ها با کمپین گسترده‌تر اعمال فشار حداکثری بر ایران، کشوری که مسئول کشتن بیش از ۶۰۰ سرباز آمریکایی در عراق از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۱ بود همراه است. ماموریت ما قطع درآمدهایی است که ایران از فروش نفت به مشتریانی مانند چین به دست می‌آورد، درآمدهایی که سپس از آن برای تقویت زرادخانه موشک‌های بالستیک خود و تأمین مالی تروریست‌هایی مانند حماس، حزب‌الله و حوثی‌ها استفاده می‌کند.»

والتز که یکی از مخالفین گفت‌وگو با ایران است بار دیگر از «گزینه‌های روی میز» گفت و ادعا کرد: «علاوه بر این، رئیس‌جمهور ترامپ متعهد است که اطمینان حاصل کند ایران هرگز نمی‌تواند به سلاح هسته‌ای دست یابد. دیپلماسی اولیه و ثمربخشی برای رسیدن به این هدف در حال حاضر در حال انجام است، اما رئیس جمهور به صراحت گفته است که همه گزینه‌ها برای جلوگیری از دستیابی ایران به بمب هسته‌ای روی میز است.»/همشهری آنلاین

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار