شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

احکام همسان‌سازی ۹۸درصد بازنشستگان کشور صادر شد

احکام همسان‌سازی ۹۸درصد بازنشستگان کشور صادر شد مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور گفت: احکام اصلاحی با ۳۰ درصد دوم همسان‌سازی و ۲۰ درصد افزایش سنواتی ۹۸ درصد بازنشستگان معادل یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر صادر، بارگذاری و واریز شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 29
کد خبر: ۲۷۶۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر. حجت میرزایی روز سه‌شنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایرنا در چهارمحال و بختیاری افزود: بر این اساس بازنشستگان هم اصل حقوق و مابه‌التفاوت که از ۳۱ فروردین مانده بود را دریافت کردند.

وی اظهار داشت: براین اساس تنها همسان سازی ۲ گروه باقیمانده است که تا هفته آینده احکام آنان نیز صادر می‌شود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور گفت: بیمه تکمیلی بازنشستگان از اول اردیبهشت‌ماه امسال برقرار شده و در همان روز تعدادی از بازنشستگان از خدمات بیمه تکمیلی برخوردار شده‌اند.

به گفته وی، نیمی از کسورات معوقه بازنشستگان از سال ۱۴۰۱ (کسوراتی که صندوق بازنشستگی برداشت و به حساب آنان واریز نکرده بود) در فروردین تسویه و مابقی نیز در اردیبهشت ماه تسویه می‌شود.

میرزایی افزود: بنابراین پس از اردیبهشت‌ماه صندوق بازنشستگی کشوری هیچ کسورات معوقی، نسبت به بازنشستگان، دستگاه‌ها، سازمان‌ها و فروشگاه‌هایی که بازنشستگان از آنها خرید اقساطی داشتند و یا تسهیلات دریافت کرده‌اند نخواهد داشت.

شرکت شیرخشک نوازد پگاه شهرکرد در مسیر توسعه

وی با اشاره به اینکه شرکت شیر پگاه در کنار یک سهامدار خصوصی وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری است اظهار داشت: کارخانه شیر خشک نوزاد شهرکرد تنها کارخانه تولید شیرخشک خوراکی در ایران است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور با اشاره به طرح توسعه زنجیره ارزش شرکت صنعتی تولیدی شیر خشک نوزاد شهرکرد افزود: در زمان حاضر طرح توسعه‌ای ظرفیت کارخانه شیر خشک نوزاد شهرکرد از ۱۵۰ به ۳۰۰ تن و طرح توسعه زنجیره ارزش این واحد با توجه به اینکه تمام مواد اولیه آن وارداتی است در دستور کار قرار دارد.

میرزایی گفت: تلاش می‌شود با اجرای این طرح‌ها نیازی به واردات شیر خشک نوزاد از خارج از کشور نداشته باشیم و شیر خشک با تولید کامل همه مواد اولیه با کمک چند شرکت دیگر پگاه از جمله پگاه گلپایگان تولید و از واردات بخشی از شیر خشک نوزاد در کشور بی‌نیاز شویم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور افزود: شرکت شیر خشک چهارمحال و بختیاری فضا، تخصص و زیرساخت لازم را برای تولید شیر خشک نوزاد دارد.

وی گفت: از مدتی قبل طرح افزایش ظرفیت شرکت شیر در شهرکرد آغاز و در ماه‌های آینده انجام می‌شود و از پنج قلم اصلی تامین‌کننده مواد اولیه انتظار می‌رود سه قلم آن تایک‌سال آینده در ایران تولید شود.

میرزایی افزود: بخشی از این طرح‌ها از جمله طرح‌های دانش بنیان به شمار می‌رود که با به‌کارگیری فناوری‌های نوین در سه شرکت پگاه تبریز، مشهد و گلپایگان در حال انجام است.

از سرگیری عملیات اجرایی مجتمع کشت و صنعت دامپروری در چهارمحال و بختیاری

به گفته وی، یکی از مصوبات دولت سیزدهم ایجاد مجتمع کشت و صنعت دامپروری در چهارمحال و بختیاری بود که این بنگاه تعطیل شد و امروز تلاش می‌شود با نشستی که با مسوولان چهارمحال و بختیاری داشتیم عملیات سرمایه‌گذاری این واحد تولید انجام شود.

وی با اشاره به ضرورت احداث خانه امید در چهارمحال و بختیاری برای بازنشستگان استان گفت: عملیات اجرایی خانه امید این استان طی سه سال گذشته آغاز شده بود، اما به دلیل برخی مشکلات معطل مانده است که تلاش می‌شود با تفاهمی که با استانداری و مقامات استانی انجام می‌شود عملیات ساخت این واحد در ۳۰۰ متر فضا از سر گرفته شود. /ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار