تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد

تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها

نماینده رشت در مجلس از طرح تفحص مجلس از بررسی علت عدم موفقیت در ساماندهی پسماند کشور و افزایش آلودگی محیط زیست خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 03
کد خبر: ۲۷۷۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا احمدی نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی از طرح تحقیق و تفحص درباره بررسی علت عدم موفقیت در ساماندهی پسماند کشور و افزایش آلودگی محیط زیست در مناطق مربوطه خبر داد.

وی افزود: طرح تحقیق و تفحص مذکور از سوی هیئت رئیسه اعلام وصول شده و به کمیسیون مربوطه ارجاع شده تا مورد ارزیابی قرار گیرد.

نماینده رشت در مجلس درباره این طرح تحقیق و تفحص بیان کرد: پسماند یکی از مشکلات اساسی از سنوات گذشته بوده و برای رفع این مشکل بودجه‌های سنواتی تخصیص داده شد ولی تاکنون موفق به ساماندهی پسماند در کشور نشده است؛ لذا لازم است علت عدم موفقیت در این زمینه و وضعیت بودجه اختصاص یافته در این زمینه تحقیق و تفحص انجام شود.

طبق ماده ۲۱۲ آیین نامه داخلی مجلس، هرگاه نماینده‌ای، تحقیق و تفحص در هر یک از امور کشور را لازم بداند تقاضاى خود را به صورت کتبی به هیات رئیسه مجلس تسلیم نموده و هیات رئیسه ظرف چهل و هشت ساعت آن را به کمیسیون تخصصی ذیربط جهت رسیدگى ارجاع می‌نماید.

کمیسیون موظف است حداکثر ظرف دو هفته از تاریخ وصول، اطلاعاتى را که در این زمینه کسب نموده در اختیار متقاضى یا متقاضیان قرار دهد. در صورت تصویب انجام تحقیق و تفحص، موضوع به همان کمیسیون تخصصى ذیربط جهت رسیدگى ارجاع می‌شود. / تسنیم

کلمات کلیدی: تفحص مجلس
مطالب مرتبط
ارسال نظر